Cursus Professional Organizer

Praktische info

Schrijf je in

cursus professional organizer professional organizer, organiseren, organisatie, cursus, opleiding, avondschool, groepslessen, workshop, opruimen, schoonheidsschool, volwassenenonderwijs opleiding opruimcoach

Word Professional Organizer in 8 weken

Heb je een passie voor orde en een talent voor organisatie? Dankzij de opleiding Professional Organizer zorg je ervoor dat jouw klanten de hulp en structuur krijgen die ze verdienen.

Als opruimcoach schep je orde in de chaos. Je helpt jouw klanten met het opruimen, klasseren en organiseren van hun persoonlijke -of werkomgeving. In de cursus Professional Organizer starten we met de impact en oorzaken van wanorde, waarna we leren hoe we mensen kunnen aanleren om zulke situatie te vermijden of omkeren. Wat bewaar je en wat niet? Hoe leg je een opruimdossier aan? Hoe creëer je efficiënte opruimgewoontes? In acht weken leer jij jouw klanten ordenen als geen ander – zowel op administratief als op huishoudkundig vlak.

In de opleiding voorzien we ruimte voor coaching en communicatie. Als Professional Organizer kom je veel in contact met je klanten. Leer hoe je omgaat met opruimsmoezen en hoe je mensen aanstuurt tot gedragsverandering. Na afloop van de opleiding ben je een volwaardig Professional Organizer en kan je verdere stappen nemen om je eigen coachingpraktijk op te zetten. Droom je van een job als zelfstandige opruimcoach? Dan is deze cursus voor jou weggelegd!

Beroep met toekomst

De opleiding Professional Organizer aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als professional organizer. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je starten als zelfstandig professional organizer, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Professionele opleiding professional organizer

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als Professional Organizer moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak aan.

Voor wie is deze opleiding professional organizer bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding opruimcoach is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma professional organizer binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Deze opleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Professional Organizer 20/11/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Professional Organizer 14/01/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Professional Organizer 25/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Professional Organizer 01/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Professional Organizer 08/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Professional Organizer 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Professional Organizer 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Professional Organizer 16/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

wereld record makeup schoonheidsschool

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige professional organizer die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt. Met deze opleiding tot professional organizer kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van organizing. Deze cursus professional organizer is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma professional organizer

De laatste les leg je een examen af. Je zal een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het vestigingsattest bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 378.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 37.8 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 340.2 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding professional organizer?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding professional organizer?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus professional organizer?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 1112345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool