Cursus Detox (Sap- en Ontgiftingskuren)

Praktische info

Schrijf je in

 cursus sap- en ontgiftingskuren sapkuur, ontgiftingskuur, ongtiften, opleiding ongiftingskuur, cursus sapkuur, avondopleiding, thuisstudie, thuiscursus, groepsles ontgiften, cursus detoxen, opleiding detox, zuiveringskuur opleiding detoxen

 cursus sap- en ontgiftingskuren opleiding begeleider van sap- en ontgiftingskuren detoxen door sappen en ontgiften

Wil je leren ontgiftingskuren maken? Wil je starten als begeleider van sap- en ontgiftingskuren in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding detoxen van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van begeleider van sap- en ontgiftingskuren snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding detoxen aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als begeleider van sap- en ontgiftingskuren. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als begeleider van sap- en ontgiftingskuren of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding detoxen verzekerd van werk!

Professionele opleiding sap- en ontgiftingskuren

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als begeleider van sap- en ontgiftingskuren moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van begeleider van sap- en ontgiftingskuren aan.

Voor wie is deze opleiding sap- en ontgiftingskuren bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding detoxen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma begeleider van sap- en ontgiftingskuren binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 2 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding detoxen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Detox (Sappen en Ontgiftingskuren) 23/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques detoxen door sappen en ontgiften

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige begeleider van sap- en ontgiftingskuren die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot begeleider van sap- en ontgiftingskuren kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus sap- en ontgiftingskuren is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma sap- en ontgiftingskuren

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 125.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € .

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding sap- en ontgiftingskuren?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding sap- en ontgiftingskuren?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Docente Schoonheidszorgen Leslie Teysen

Docente in de kijker: Leslie Teysen

Leslie Teysen, 39 en mama van 4 zoontjes, is een bruisende jongedame die je op De Schoonheidsschool met plezier alles …

Page 1 of 1612345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool