Cursus Spa Manicure

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Om het opleidingsaanbod te verbeteren, werd deze opleiding hervormd. Ontdek de nieuwe opleiding hier.

Praktische info

Schrijf je in

cursus spa manicure  opleiding spa handverzorging

Leer een professionele spa manicure geven op een halve dag

Spa-manicure is een echte verwenbeurt voor de handen en de nagels. Je geeft je klanten een hydraterende behandeling en een aangepaste massage. Ook verzorg je de handen optimaal. Deze methode is ideaal voor wie mooie handen wil, maar bijvoorbeeld om beroepsredenen geen verlenging van de nagels kan hebben.

Ben je geïnteresseerd in het verzorgen en verwennen van handen en nagels? Werk je in de wellness- of beautysector en wil je jouw klanten een weldadige handverzorging aanbieden? Kies dan nu voor de unieke opleiding spa manicure van De Schoonheidsschool!

Beroep met toekomst

De laatste jaren heeft zich een duidelijke trend doorgezet op beautygebied. Mooi verzorgde handen en nagels zijn voor vele vrouwen een must. Het zijn blikvangers die alle aandacht verdienen. De opleiding spa manicure is dan ook een leuke kennismaking met het beroep van schoonheidsspecialiste!

Professionele opleiding spa manicure

De cursus spa manicure is zeer praktijkgericht. Je oefent alle handelingen in zodat je de kneepjes van het vak op korte tijd onder de knie krijgt. Je bezorgt je klant zijdezachte handen door een fijne peeling en het aanbrengen van een paraffinemasker. Stap voor stap oefen je ook de handmassage in. Je oefent op je medestudenten zodat je studeert en geniet!

Voor wie is deze opleiding spa manicure bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Er is dus geen voorkennis vereist. Op 1 dag kan je de kneepjes van het vak leren. Deze opleiding is ideaal voor alle wellness- en beautyliefhebbers die op een erg praktijkgerichte manier de spa manicure willen aanleren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding spa manicure wordt georganiseerd voor middelgrote groepen. Zo krijg je een persoonlijke begeleiding en kan je toch voldoende oefenen op verschillende modellen. Je hoeft zelf geen model mee te brengen naar de les. Tijdens de cursus oefen je op jouw medestudenten.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques spa handverzorging

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Spa Manicure werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Bij ons geven enkel ervaren gespecialiseerde schoonheidsspecialistes les die reeds jarenlang hun eigen zelfstandige praktijk hebben. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot spa manicure kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus spa manicure is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma spa manicure

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze beauty opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 55.00 euro. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 5.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 49.5 euro.

avondschool spa handverzorging cursus spa manicurist opleiding handen verzorgen

cursus spa manicure  opleiding spa handverzorging

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding spa manicure?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding spa manicure?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus spa manicure?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jeanne W. (Geetbets)

Een echte verwenbeurt voor de handen en nagels! Ik heb er echt van genoten.

Griet Q. (Londerzeel)

Wat ik positief vond, is dat de opleiding zeer wellnessgericht was. Dit maakte voor mij de opleiding af!

Bo K. (Vilvoorde)

Na afloop van de cursus had ik een hele vriendenkring erbij gekregen. Wij spreken nu nog maandelijks bij elkaar af om samen te oefenen en natuurlijk om bij te praten!

Tatiana E. (Hasselt)

Ik werk als nagelstyliste in bijberoep en vind het belangrijk om mijzelf continu bij te scholen. De cursus handverzorging en spa-pedicure is een mooie extra service aan mijn klanten.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 5112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool