Cursus Stijlconsulent (Gevorderden)

Deze cursus werd hervormd tot de gloednieuwe en praktijkgerichte opleiding Fashion Stylist. Klik hier voor alle info!

Praktische info

Schrijf je in

cursus stijlconsulent voor gevorderden  opleiding dress for success

cursus stijlconsulent voor gevorderden opleiding stijlconsulent voor gevorderden styling voor gevorderden

Word stijlconsulent voor gevorderden in 5 weken

Heb je reeds de opleiding basis stijlconsulent en kleurenconsulent gevolgd aan de Schoonheidsschool. Wil je graag nog meer bijleren over het dragen van de juiste stijl voor de juiste gelegenheid? Of wil je weten hoe je de nieuwste modetrends in jouw stijltype toepast? Wil je graag je eigen zaak meer uitbreiden of je eigen kennis over stijl nog wat vergroten? Dan is deze professionele opleiding Stijlconsulent / Style Coach voor gevorderden zeker iets voor jou!

Een outfit voor de ene gelegenheid is niet altijd geschikt voor een andere gelegenheid. Met welke elementen hou je rekening? Hoe doe je dit in harmonie met jezelf, je kleurtype en je stijltype? Voor meer succes in je beroeps- en privé-leven stem je best je kleur en stijl op elkaar af.

Beroep met toekomst

In de basisopleiding heb je reeds objectief geleerd hoe je klanten stijlvoller voor de dag te laten komen aan de hand van hun lichaamsvorm en gelaatsvorm. In deze vervolgopleiding voor gevorderden, ga je nog een stapje verder. Je zal ook de stijl van je klanten kunnen afstemmen met wat ze willen uitstralen. Je zal hen met andere woorden een stijl kunnen aanraden die hen succesvol zal maken! De vraag naar professioneel stijladvies is immers groot.

De opleiding dress for success aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als stijlconsulent voor gevorderden. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als stijlconsulent voor gevorderden of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding dress for success verzekerd van werk!

Professionele opleiding stijlconsulent voor gevorderden

De opleiding start met concrete tips om je aangepast aan elke situatie juist te kleden. Ook de grote modeontwerpers en hun werk komen aan bod. Dan ga je aan de slag met modellen. Onder begeleiding van de ervaren docent doe je gedurende drie lessen verschillende stijlanalyses. Zo doe je al heel wat praktijkervaring op en oefen je met verschillende gezichts- en lichaamsvormen. Elke analyse presenteert iedere student voor de klas, zodat je ook van je medestudenten veel kan leren.

Voor wie is deze opleiding stijlconsulent voor gevorderden bedoeld?

De erkende opleiding is voor iedereen toegankelijk die reeds de cursus basis stijlconsulent en kleurenconsulent heeft gevolgd. Je hebt deze vooropleiding nodig om met deze cursus te kunnen starten. De opleiding bestaat uit 5 lessen. Na deze lessen kan je je verder specialiseren en je kennis uitbreiden met de opleidingen kleurenconsulent subseizoenen, personal shopper of imagoconsulent(e).

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Je krijgt les van ervaren zelfstandige stijlconsulenten die deze technieken al jarenlang toepassen. Zij bouwden reeds een schitterende carrière uit en kunnen je veel tips geven voor het opstarten van je eigen zaak. Ze zullen graag hun ervaring en kennis met je delen! Je volg les in kleine groepen zodat persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Je oefent tijdens de lessen ook op je medeleerlingen. Zo krijg je professionele feedback van je docent en je klasgenoten. Dit gebeurt op een kritische en opbouwende manier zodat je er heel veel uit leert. Voor deze opleiding kom je in middelgrote groepen terecht. Op die manier krijg je een persoonlijke begeleiding.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques dress for success

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding stijlconsulent voor gevorderden werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige stijlconsulent voor gevorderden die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot stijlconsulent voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus stijlconsulent voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk die reeds de cursus stijlconsulent gevolgd heeft.

Je einddoel is een erkend diploma stijlconsulent voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding!

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 230.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 230.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Deze aankoop is niet verplicht.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 207 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding stijlconsulent voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding stijlconsulent voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding stijlconsulent voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Kleur-, Stijl- en Imagoconsulent?

allround kleur

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Eva V.L. (Grimbergen)

Ik heb eerst de basiscursus gevolgd. Ik was zo tevreden dat ik besloten heb om de gevorderden ook te volgen.

Mia Y. (Machelen)

Zoals alle cursussen die ik volgde een zeer praktijkgerichte lessenreeks boordevol kennis. Ik ben een tevreden klant!

Marthe S. (Waregem)

Veel beter kan dit niet gegeven worden denk ik. Ik denk dat ik zometeen naar de winkel ga lopen om een koffietas te kopen voor 'de beste juf'. Echt super!

Angelique M. (Eindhoven)

Na de basisopleiding kleur en stijl wil ik mezelf nog meer verdiepen in deze materie. Ik heb in mijn vriendenkring mijn eerste analyses gedaan en het sloeg aan!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool