Cursus Sugar Waxing

Praktische info

Schrijf je in

cursus sugar waxing  opleiding suikerontharing

cursus sugar waxing opleiding specialist in sugar waxing ongewenst lichaamshaar verwijderen door middel van sugarwax

Leer professioneel Sugar Waxen!

Wil jij graag leren hoe je op een professionele manier kan ontharen met suikerhars? Dan is deze cursus exact waar jij naar op zoek bent!

Zowel vrouwen als mannen vinden het tegenwoordig erg belangrijk om verzorgd door het leven te gaan. Het is daarbij trendy om de lichaamsbeharing mooi te stylen, trimmen of – op sommige plaatsen – ongewenst haar volledig te verwijderen. Als Schoonheidsspecialist is het dan ook erg  belangrijk dat je je cliënten op een correcte en pijnloze manier kan ontharen. Dat is perfect mogelijk met Sugar Wax!

Je ontdekt tijdens de les allereerst alles over de huid en verschillende haarsoorten, hun groeifases en de vormen van overbeharing en contra-indicaties. Vervolgens leer je professioneel werken met Sugar Wax. Deze methode is uniek en populair, omdat het toelaat gevoelige zones aan te pakken en irritatie van de huid te vermijden. Om het effect te optimaliseren, krijg je ook onder de knie hoe je rekening kan houden met het huidtype van je cliënt, de vochtigheid en de temperatuur van de omgeving waarin je werkt.

Klaar om de technieken zelf aan te leren? Schrijf je dan in voor deze praktijkgerichte cursus!

Beroep met toekomst

De opleiding Sugar Waxing aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in sugar waxing of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding suikerontharing verzekerd van werk!

Professionele opleiding sugar waxing

Tijdens de les maak je kennis met alle technieken die je als specialist in sugar waxing moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van specialist in sugar waxing aan.

Voor wie is deze opleiding sugar waxing bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Deze unieke opleiding is geschikt voor mensen uit de beauty- en wellnesssector of voor mensen die zichzelf willen leren ontharen. Het is een ideale aanvulling op de opleiding ontharing en waxing. Deze opleiding is ook uitermate geschikt voor mensen die al jarenlang mensen ontharen en op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwe onharingstechnieken. Je volgt in totaal 1 les van 6 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding suikerontharing wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

De opleiding duurt slechts 1 dag en gaat door in onze moderne en hygiënische leslokalen. Je krijgt les van ervaren zelfstandige schoonheidsspecialistes die deze technieken succesvol toepassen in hun praktijk. Tijdens de les wordt er tussen de studenten onderling geoefend. Je zal leren werken met de revolutionaire sugarwax.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Sugar Waxing 12/11/2017 Gent 10u00 – 16u00
Sugar Waxing 06/01/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00
Sugar Waxing 25/02/2018 Hasselt 10u00 – 16u00
Sugar Waxing 14/04/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques suikerontharing

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Sugar Waxing werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in sugar waxing die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot sugar waxing kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus sugar waxing is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma sugar waxing

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Dan heb je een vestigingsattest schoonheidspecialiste nodig om dit beroep uit te kunnen oefenen. Je hebt ook een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 150.00 euro. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 15 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 135 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding sugar waxing?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding sugar waxing?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding sugar waxing?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Vera V.D.B. (Haacht)

Super gezellige dag achter de rug! Niet alleen gezellig maar ook leerrijk!

Micheline D.G. (Malle)

Deze behandeling vereist wat techniek en praktische ervaring die ik nog miste. Dankzij deze spoedcursus heb ik dit nu perfect onder de knie.

Lindsay U. (Wemmel)

Ik dacht even dat ik verkeerd was toen ik De Schoonheidsschool binnenging. Wat een mooi gebouw! Het leslokaal was ook geweldig. Ik kom nog terug!

Margo O. (Tilburg)

In mijn nagelstudio is er meer en meer vraag naar ontharing. Sugar waxing is makkelijk aan te leren en het is een mooie extra inkomstenbron voor onze zaak.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 4912345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool