Cursus Starten als Zelfstandig Kapper

Praktische info

Schrijf je in

 cursus starten als zelfstandig kapper (theorie) opleiding kapper, opleiding kapster, opleiding hairstyling, opleiding haartooi, avondschool kapper, avondschool kapster, avondschool hairstyling, avondschool haartooi, cursus kapper, cursus kapster, cursus hairstyling, cursus haartooi, praktijk kapper, praktijk kapster, praktijk hairstyling, praktijk haartooi, mannenkapsels, vrouwenkapsels, kapper theorie, starten als zelfstandig kapper, zelfstandig kapper opleiding kapper theorie

Professionele opleiding Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie)

Wil je graag een professionele opleiding Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) van De Schoonheidsschool exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding
Welke onderwerpen komen aan bod?
Heb ik extra materiaal nodig?

Cursusgeld en kortingen

Laagste inschrijvingsgeld
10% Vroegboekkorting
40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van De Schoonheidsschool ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) 08/09/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) 08/10/2017 Hasselt 14u00 – 17u00
Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) 09/10/2017 Gent 18u30 – 21u30
Starten als Zelfstandig Kapper (Theorie) 06/02/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!


wereld record makeup schoonheidsschool

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool