Cursus Threading

Praktische info

Schrijf je in

 cursus threading cursus threading, opleiding threading, opleiding oosters epileren, cursus oosters epileren, avondschool, groepsles, thuisstudie, groepsles threading, groepsles oosters epilieren opleiding ontharen

 cursus threading opleiding specialiste in threading threading

Leer in 3 weken alles over threading

Wil je leren epileren met behulp van draadjes? Wil je starten als threadingspecialiste in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding threading van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het de specialisatie threading snel in de vingers wil krijgen.

Ben je het beu om met pincet en wax in de weer te zijn om je wenkbrauwen te epileren? Of ben je gewoon benieuwd naar een andere manier om je eigen wenkbrauwen of die van anderen op een professionele manier te bewerken? Sluit dan aan bij de groepslessen threading en dompel je onder in deze eeuwenoude Oosterse techniek van epileren.

Via threading kan je op een tiental minuutjes je wenkbrauwen of die van anderen op een beduidend minder pijnlijke manier epileren. Daarnaast kunnen ook andere overtollige huidhaartjes op bijvoorbeeld bakkebaarden, bovenlip, kin, nek en vingers gemakkelijk met de threadingtechniek verwijderd worden. Opties in overvloed dus!

Beroep met toekomst

De opleiding threading aan De Schoonheidsschool is een specialisatie die je kan aanbieden als experte in de beauty -en welnesssector.

Professionele opleiding threading

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken van threading. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap threading aan.

Voor wie is deze opleiding threading bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Threading is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier deze boeiende techniek snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële certificaat threading binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Threading wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op jouw model (les 2 en 3).

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Threading 24/09/2017 Antwerpen 14u00 – 17u00
Threading 13/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Threading 16/11/2017 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques threading

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialiste in threading die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot specialiste in threading kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus threading is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend certificaat threading

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 180.00. Voor deze opleiding dien je enkele materialen aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen (meer info bij cursusmateriaal).

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € .

Wat moet je nog meer weten?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding threading?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool