Cursus Threading (Oosters Epileren met Draad)

Praktische info

Schrijf je in

 cursus threading cursus threading, opleiding threading, opleiding oosters epileren, cursus oosters epileren, avondschool, groepsles, thuisstudie, groepsles threading, groepsles oosters epilieren opleiding ontharen

Professionele opleiding Threading

Wil je graag een professionele opleiding Threading volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn de groepslessen Threading van De Schoonheidsschool exact waar jij naar op zoek bent!

Bij Threading wordt er een strak gespannen katoenen touwtje kruislinks op de huid geplaatst, waarbij deze door middel van speciale technieken horizontaal over de huid getrokken wordt.

Op deze manier kan je in een tiental minuutjes je wenkbrauwen of die van anderen op een snelle en pijnloze manier epileren. Daarnaast kunnen ook andere overtollige huidhaartjes op bijvoorbeeld bakkebaarden, bovenlip, kin, nek en vingers gemakkelijk met deze techniek verwijderd worden.Een erg veelzijdige methode dus!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Threading per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 3 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend certificaat dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt de lessen?
Welke onderwerpen komen aan bod?
Heb ik extra materiaal nodig?

Cursusgeld en kortingen

Laagste inschrijvingsgeld
10% Vroegboekkorting
40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend certificaat

Op het einde van de cursus ontvang je een erkend certificaat Threading dat je aan je cv kan toevoegen of waarmee je een nieuwe carrière kan starten!

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Threading 16/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Threading 25/11/2017 Antwerpen 14u00 – 17u00
Threading 03/02/2018 Brussel 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!


wereld record makeup schoonheidsschool

Bekijk hieronder een filmpje over de werking van De Schoonheidsschool

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool