Cursus Cupping Therapie (Vacussage)

Praktische info

Schrijf je in

 cursus vacussage opleiding vacussage, opleiding cupping, cursus vacussage, cursus cupping, avondschool vacussage, avondschool cupping, thuiscursus, groepsles, vacussage, cupping opleiding cupping

 cursus vacussage opleiding vacussage behandelaar vacussage

Kom alles te weten over cupping!

Vacussage is dé manier om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar de huidoppervlakte te trekken met behulp van vacuüm gemaakte cups. Daardoor zal de huid beter gaan ademen, ontstaat er een sterkere doorbloeding én wordt de stofwisseling bevorderd. Daarnaast werkt de techniek ook subliem tegen cellulitis.

Ook benieuwd naar hoe je deze Oosterse massagetechniek zelf kan gebruiken om allerlei schouder-, rug- en nekklachten, spierspanningen en doorbloedingsproblemen zichtbaar te doen verminderen? Schrijf je dan zeker in voor de opleiding Vacussage en ga na één les al met een erkend diploma op zak aan de slag!

Beroep met toekomst

De opleiding cupping aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als vacussage behandelaar. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als vacussage behandelaar of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding cupping verzekerd van werk!

Professionele opleiding vacussage

Tijdens de les maak je kennis met alle technieken die je als vacussage behandelaar moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van vacussage behandelaar aan.

Voor wie is deze opleiding vacussage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding cupping is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma vacussage behandelaar binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 les van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding cupping wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Vacussage – Cupping Massage 19/11/2017 Gent 10u00 – 17u00
Vacussage – Cupping Massage 10/12/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Vacussage – Cupping Massage 30/06/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques vacussage

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige vacussage behandelaar die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot vacussage behandelaar kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus vacussage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma vacussage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 150.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 15 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 135.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding vacussage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding vacussage?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Melanie3

Docente in de kijker: Melanie Eloy

Het succes van het De Schoonheidsschool is voor een groot deel de verdienste van ons fantastisch docentenkorps. Zij vormen een …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool