Cursus Visagie (Vervolmaking)

Praktische info

Schrijf je in

cursus visagie vervolmaking  opleiding visagie perfectionering

cursus visagie vervolmaking opleiding visagist met specialisatie ter vervolmaking maquillage

Word visagist met specialisatie ter vervolmaking in 8 weken

Is visagie jouw passie? Ben je geïnteresseerd in beauty en fashion? Wil je graag mensen mooier maken? Heb je reeds de basis- en de gevorderde opleiding visagie gevolgd en ben je in het bezit van het diploma? Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuwe trends in de beautywereld? En je wil verder specialiseren? Dit kan in de vervolmakingsopleiding tot Allround Make-up Artist.

Beroep met toekomst

De opleiding visagie perfectionering aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als gevorderde visagist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Met je extra kennis heb je een grote voorsprong op andere visagisten. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als visagist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding visagie perfectionering verzekerd van werk!

Uniek opleidingspakket

Deze cursus omvat alle moderne en klassieke make-up technieken die je moet beheersen om te kunnen werken in de sector. Deze vervolmakingsopleiding is uniek in België. Alle technieken die je tijdens deze lessenreeks leert, heb je nodig om te kunnen werken achter de schermen van fotoproducties, modeshows, televisieopdrachten, enz.

Je krijgt intensief les van ervaren topvisagisten die reeds jarenlang werken als make-up artist. Ze hebben allemaal ervaring in de media of modewereld en leren jou op korte tijd de kneepjes van het vak. De Schoonheidsschool recruteert sinds jaar en dag de beste docenten in het gesloten visagiewereldje. Je krijgt dus niet alleen een professionele opleiding, maar via hen krijg je ook de juiste tips om aan de slag te gaan als make-up artist.

Tijdens deze vervolgopleiding leer je alles over het kleur- en schaduwspel, de camouflagetechnieken, de hedendaagse en retro technieken, bruidsmake-up, catwalk, foto en filmmake-up,… Je leert verschillende feest- en artistieke make-ups zelf ontwerpen en aanbrengen. Alle technieken die je in de basiscursus visagie en in de gevorderde cursus visagie leerde, worden steeds herhaald en geperfectioneerd. Zo leer je bijvoorbeeld de smokey-eyes verder perfectioneren en op andere en meer verfijnde manieren toepassen.

Voor wie is deze opleiding visagie vervolmaking bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor studenten die zowel de basiscursus als de gevorderde cursus visagie gevolgd hebben en geslaagd zijn. Deze opleiding bouwt verder op de technieken die al gezien zijn en zorgt voor verfijning. Je leert nog mooiere make-ups aanbrengen en je krijgt zo een grote voorsprong op andere visagisten.

Gratis Mac Pro Classes!

Cursisten allround visagie kunnen gratis de MAC PRO class volgen. Je krijgt dan gratis les van de beste Make-up artists van België. Zij trainen de visagisten van MAC. Deze unieke leerervaring is enkel toegankelijk voor de studenten visagie van de Schoonheidsschool. Regelmatig organiseren we ook stages en gratis workshops voor onze beste studenten in Londen en Parijs. De informatie hierover krijg je wanneer je je opleiding bij ons hebt beëindigd en geslaagd bent voor het examen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding visagie perfectionering wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Tijdens de lessen zullen we regelmatig foto’s nemen van je creaties. Stap voor stap leer je hoe je je eigen portfolio aanlegt waarmee je naar potentiële opdrachtgevers kan gaan. Tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan de commerciële haalbaarheid van je projecten. Het is immers belangrijk dat je je vooral focust op de make-ups waarmee je later betalende opdrachten kan binnen halen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Visagie (Vervolmaking) 14/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
Visagie (Vervolmaking) 06/12/2017 Gent 18u00 – 22u00
Visagie (Vervolmaking) 15/12/2017 Hasselt 18u00 – 22u00
Visagie (Vervolmaking) 13/01/2018 Antwerpen 14u00 – 18u00
Visagie (Vervolmaking) 10/02/2018 Gent 10u00 – 14u00
Visagie (Vervolmaking) 12/02/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Visagie (Vervolmaking) 06/04/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Visagie (Vervolmaking) 15/04/2018 Hasselt 10u00 – 14u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques visagie perfectionering

Nationale en internationale stages

Naast de intensieve en praktijkgerichte opleiding volg je ook enkele stages bij een bedrijf uit de sector en/of op verschillende evenementen. Ook organiseren we regelmatig stages achter de schermen van grote mediaproducties. Wie wil kan ook internationale stages volgen. Deze stages zijn exclusief voorbehouden voor wie de allround opleiding heeft beëindigd.

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Visagie vervolmaking werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige visagist met specialisatie ter vervolmaking die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot visagie vervolmaking kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus visagie vervolmaking is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma visagie vervolmaking

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 560.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 56 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 504 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding visagie vervolmaking?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding visagie vervolmaking?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus visagie vervolmaking?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Visagie?

visagie vervolmaking

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Karin O.D.B. (Hamme)

Leuke materialen om mee te werken. Leuke groep en leuke stage nadien!

Isabel D.W. (Melle)

Ik ben echt gebeten door het visagievirus, de lessen vlogen voorbij en ik kan maar niet stoppen met make-up tips te geven aan al mijn vriendinnen. Ik kijk er naar uit om mijn diploma als make-up artist te vervolledigen!

Laure Z. (Wezembeek-Oppem)

Een extra opleiding als zelfstandige visagiste kan nooit kwaad. Elke keer merk ik dat ik tijdens mijn volgende opdrachten weer een nieuwe boost gekregen heb.

Annemieke T. (Hasselt)

Ik volgde in Frankrijk ooit de basisopleiding en ik moet zeggen dat het niveau van deze school de cursussen ginder ruimschoots overstijgt. Topdocenten!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool