Cursus Visagie (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

cursus visagie voor gevorderden  opleiding maquillage voor gevorderden

cursus visagie voor gevorderden opleiding visagist met specialisatie voor gevorderden maquillage voor gevorderden

Leer visagietechnieken voor gevorderden 5 weken

Tijdens deze vervolgopleiding visagie ga je dieper in op de technieken die je nodig hebt om als professioneel make-up artist aan de slag te gaan. Je leert tijdens de eerste les de techniek van de smokey-eyes. Deze wordt gedurende de opleiding verder verfijnd tot je in staat bent om een catwalk-make-up of photo-make-up te creëren. We leren je ook de technieken van de high-definition-make-up. Stap voor stap leren onze docenten je hoe je een eigen portfolio opbouwt.

Ben je geslaagd voor de basisopleiding visagie? Wil je je visagietechnieken uitbreiden? Wil je aan de slag als gevorderde visagist? Kies dan nu voor de vervolgopleiding visagie voor gevorderden. Deze cursus is ideaal voor wie snel zijn visagietechnieken wil verfijnen en uitbreiden.

Beroep met toekomst

De opleiding maquillage voor gevorderden aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als visagist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als visagist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding maquillage voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding visagie voor gevorderden

Heel veel aandacht wordt besteed aan het kader waarin je als professioneel artieste werkt. We leren je kritisch worden en leren je je eigen stijl ontwikkelen. Je zou in staat moeten zijn om op het einde van deze opleiding een eigen make-up te ontwerpen aan de hand van een face-chart. Wie slaagt voor het examen na een mondelinge verdediging van je eindwerk, behaalt het diploma Visagie voor gevorderden.

Voor wie is deze opleiding visagie voor gevorderden bedoeld?

Er goed uit zien krijgt steeds meer belang. Er zijn steeds meer en meer professionele producten en mogelijkheden. Wie de basiscursus visagie volgde en zich verder wil verdiepen in visagie, zal met veel interesse ook deze opleiding volgen. Tijdens deze opleiding leer je de smokey-eyes, de foto- en filmtechnieken en de catwalkmake-up. Deze opleiding is ideaal voor wie reeds wat kennis heeft maar zich verder wil professionaliseren om aan de slag te kunnen in de gesloten visagiewereld. Je volgt in totaal 5 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding maquillage voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Visagie (Gevorderden) 25/10/2017 Gent 18u00 – 22u00
Visagie (Gevorderden) 10/11/2017 Hasselt 18u00 – 22u00
Visagie (Gevorderden) 25/11/2017 Antwerpen 14u00 – 18u00
Visagie (Gevorderden) 06/01/2018 Gent 10u00 – 14u00
Visagie (Gevorderden) 08/01/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Visagie (Gevorderden) 02/03/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Visagie (Gevorderden) 04/03/2018 Hasselt 10u00 – 14u00
Visagie (Gevorderden) 08/04/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Visagie (Gevorderden) 10/04/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
Visagie (Gevorderden) 17/04/2018 Gent 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques maquillage voor gevorderden

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Visagie voor gevorderden werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Onze docenten zijn allen vakspecialisten met ruime ervaring in de mode- en mediawereld. Zij leren je hun technieken aan de hand van praktische voorbeelden. Je leert hoe je bepaalde catwalk looks kan hercreëren en bedenken. Bovendien leer je werken met felle kleuren, stencils, glitters, patronen en eventueel edelstenen. Ten slotte leer je ook hoe je mannen opmaakt voor bijvoorbeeld televisiewerk en hoe je dames en heren met een rijpere huid er toch stralend laat uitzien.

Je einddoel is een erkend diploma visagie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding visagie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding visagie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus visagie voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Visagie?

visagie gevorderden

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Stefanie V.D.P. (Harelbeke)

Ik ben na deze opleiding stage gaan doen en ben terecht gekomen in een super leuk bedrijf dankzij jullie! Bedankt!

Christa V.D.M. (Merchtem)

Ik leerde nog meer make-up technieken die de docente super goed stap voor stap aan ons heeft aangeleerd. Exact wat ik had verwacht!

Yasmine V.O. (Wielsbeke)

De docent heeft alles stap voor stap uitgelegd met veel praktijkvoorbeelden. Ik denk dat ik me maar meteen inschrijf voor een nieuwe cursus.

Ilona V. (Hasselt)

Make-up en mode zijn mijn passie. Ik mocht van mijn ouders nooit iets in deze richting doen maar ben nu zo blij dat ik de stap heb gezet!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool