Opleiding Voetreflexologie Gevorderden (Tenen Lezen)

Praktische info

Schrijf je in

cursus voetreflexologie voor gevorderden  opleiding voetreflexologie voor gevorderden

Leer professioneel Tenen Lezen

Je hebt de cursus voetreflexologie gevolgd en je hebt de smaak te pakken? Je wil meer weten over de reflexwerking van onze voeten? Dan is de cursus voetreflexologie voor gevorderden helemaal iets voor jou!

In deze vervolgcursus leer je een correcte diagnose stellen van kwaaltjes aan de voet. Ook leer je tenen lezen: onze tenen geven namelijk heel wat prijs over onszelf. Op basis van de stand en de vorm van elke teen op zich, zal je de karaktereigenschappen en gedragingen van een persoon kunnen bepalen. Daarnaast geven we je een overzicht van de lichaamsfuncties en krijg je inzicht in verschillende aandoeningen en hun wijze van behandeling.

Beroep met toekomst

De opleiding voetreflexologie voor gevorderden aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetreflexoloog. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als voetreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding voetreflexologie voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding voetreflexologie voor gevorderden

In deze vervolgcursus voetreflexologie gaan we veel dieper in op de betekenis van voeten en de informatie die je eruit kan afleiden. Op die manier zal je je klanten nog beter kunnen helpen. Je staat stil bij veel facetten en zo is het ook een persoonlijk leerproces.

Vind je het fascinerend om je eigen gebreken, kwaliteiten, gedragingen, enz. te ontrafelen aan de hand van een speciale techniek? Wil je mensen helpen om meer zelfkennis op te doen en zo meer evenwicht in hun leven te brengen? Wil je mensen kunnen verder helpen door hen een effectieve behandelingswijze voor te schrijven? Wil je meer leren over de aandoeningen die je zal kunnen behandelen? Dan is deze cursus de moeite waard om te volgen!

Voor wie is deze opleiding voetreflexologie voor gevorderden bedoeld?

Deze cursus is toegankelijk voor al wie reeds de cursus Voetreflexologie heeft gevolgd. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding voetreflexologie voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Voetreflexologie Gevorderden 11/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Voetreflexologie Gevorderden 21/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Voetreflexologie Gevorderden 17/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques voetreflexologie voor gevorderden

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige voetreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot voetreflexologie voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma voetreflexologie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder een filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding voetreflexologie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding voetreflexologie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus voetreflexologie voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Reflexologie?

voetreflexologie gevorderd

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Stephanie D.N. (Hechtel-Eksel)

De perfecte aanvulling op de basis cursus!

Agnès V.D.E. (Merksplas)

Absoluut de ideale vervolgopleiding voor wie zich nog meer wil verdiepen in voetreflexologie. Aangename lessen in een prachtig schoolgebouw.

Marlies V.H. (Willebroek)

De voetjes van mijn klanten hebben echt geen geheimen meer voor mij. Zij vinden het geweldig. Ik wil de docent zeker nog komen bedanken voor het geleverde werk!

Jordi X. (Leuven)

In onze regio is er nog niemand bezig met voetreflexologie en ik merk dat er toch veel vraag naar is. Ik koos voor deze cursus omdat hij is opgesplitst in een basiscursus en een vervolgcursus die iets dieper gaat.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool