Voetreflexologie

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 285 euro
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: ja
Schrijf je in
cursus voetreflexologie  opleiding voetreflexologie

Leer alles over voetreflexologie in 8 weken

Onze voeten zijn heel gevoelig. Bij voetreflexologie gaat men ervan uit dat bepaalde punten verbonden zijn met specifieke organen. Door het toepassen van de juiste massage en het uitoefenen van druk kan je een gunstige invloed op het lichaam uitoefenen.

Heb je interesse in alternatieve en complementaire behandelingsmethoden? En wil je graag leren hoe je iemands voeten professioneel masseert? Tijdens de boeiende basisopleiding voetreflexologie leer je door middel van de professionele reflexmassages de organen van het menselijk lichaam energetisch stimuleren en behandelen. Een zachte massage van bepaalde voetdelen bevordert de genezingskracht van het lichaam en het immuniteitssysteem wordt versterkt.

Beroep met toekomst

Voetreflexologie is een eeuwenoude techniek die steeds opnieuw werd verfijnd. De basisopleiding is voornamelijk bedoeld voor mensen uit de wellnessindustrie en voor mensen die hun partner, familie en vrienden op een leuke manier willen masseren. Na de opleiding ben je in staat om professioneel als zelfstandige in hoofd- of bijberoep je carrière te starten!/p>

Professionele opleiding voetreflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met de drukpunten, reflexpunten en de energiestromen van de voet. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van voetreflexoloog aan.

Voor wie is deze opleiding voetreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding voetreflexologie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma voetreflexoloog binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding voetreflexologie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen voetreflexologie waar en wanneer je wil
De cursus voetreflexologie bestaat uit 8 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop "schrijf je nu in".
Regelmatig plannen we nieuwe cursussen voetreflexologie bij. Hou onze site dus goed in de gaten!
opleidingscheques voetreflexologie

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige voetreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma voetreflexologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 285 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 257 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 257 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding voetreflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding voetreflexologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus voetreflexologie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Leen V.G. (Hasselt)

Aangenaam om in kleine hoeveelheden les te krijgen, zo kan de docente iedereen individueel verder helpen.

Marie P. (Nijlen)

Onlangs heb ik bij de schoonheidsschool een cursus voetreflexologie gevolgd. Ik wist niet wat ik van de docente mocht verwachten, dit was m'n 1e cursus in jullie school. Helaas was de docente helemaal niet wat ik ervan verwachtte. Ze was veeeeeeeel beter, ongelooflijk boeiend! Gefeliciteerd met zo'n geweldige docente.

Lydie D.V. (Wijnegem)

De lessen vlogen voorbij, zo goed was het! En ik heb er weer enkele nieuwe vriendinnen aan overgehouden.

Floor W. (Turnhout)

In onze regio is er nog niemand bezig met voetreflexologie en ik merk dat er toch veel vraag naar is. Ik koos voor deze cursus omdat hij is opgesplitst in een basiscursus en vervolgcursus die iets dieper gaat.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Cornelle

Docente in de kijker: Cornelle Sterk

Velen denken dat De Schoonheidsschool vooral belang hecht aan het uiterlijk. Niets is echter minder waar. Innerlijke schoonheid is de …

Voetreflexen E1425570145955

Breng je lichaam in balans met voetreflexologie

Het behandelen van organen en lichaamsdelen op afstand kent reeds een lange historie. Deze methode van natuurlijke gezondheidszorg wordt door …

Gelaatsmaskers

Maak zelf je gelaatsmasker: gezond en lief voor je huid

Je eigen natuurlijke cosmetica maken is gemakkelijker dan je denkt en leuk om te doen! De ingrediënten en bereidingswijzen komen …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool