Opleiding Weddingplanner

Praktische info

Schrijf je in

cursus weddingplanner weddingplanner, huwelijksplanner, trouwen, trouwfeest, bruiloft, organisere, event manager, event management, echtgenoot, verlovingsfeest, vrijgezellenavond, draaiboek, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding huwelijksplanner

cursus weddingplanner opleiding weddingplanner 0 0

Word weddingplanner in 10 weken

Een huwelijk is voor veel mensen de mooiste dag uit hun leven. Het is dan ook een dag waarop het bruidspaar de hele dag in de belangstelling staat. Maar er komt ook heel wat voorbereiding en werk bij een bruiloft kijken. Daarom kiezen steeds meer koppels er voor om beroep te doen op een professionele wedding planner. Als wedding planner ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en het verloop van de huwelijksdag. Samen met het bruidspaar maak je beslissingen over hoe de dag er uit zal zien en ingedeeld wordt. Tijdens de groepslessen leer je alles wat je moet weten om een goede wedding planner te worden.

Beroep met toekomst

De opleiding huwelijksplanner aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als weddingplanner. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op het oefenen van de praktijk. Na deze cursus kan je meteen gaan solliciteren met het erkende diploma. Je kan ook starten als zelfstandig weddingplanner, mits je in bezit bent van het vestigingsattest bedrijfsbeheer. Uiteraard zijn deze kennis en vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding huwelijksplanner!

Professionele opleiding Wedding Planner

De cursus is zeer praktijkgericht. Je leert onder andere verschillende organisatietechnieken en een draaiboek maken.

Na het volgen van de cursus zal je je klanten perfect kunnen verderhelpen om hen de mooiste dag van hun leven te bezorgen. Je leert hoe je omgaat met je klanten en hoe je aan hun wensen tegemoet komt binnen hun budget.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een carrière als wedding planner bekijken we in de lessen ook de commerciële kant van de huwelijksindustrie. Wedding planners worden meer en meer ingeschakeld en zijn dus big business. Er gaat dan ook een ganse marketingmachine achter schuil. Je komt meer te weten over hoe je je eerste klanten kan aantrekken, promotie, presentatie, personeel, en persoonlijke aandacht.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding huwelijksplanner is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma weddingplanner binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding weddingplanner wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Weddingplanner 07/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Weddingplanner 28/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Weddingplanner 22/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Weddingplanner 11/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Weddingplanner 19/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Weddingplanner 19/04/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Je krijgt les van ervaren docenten


Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Je zal ook een eindwerk moeten maken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem eens een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 495.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 49.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 445.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?


Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

avondschool huwelijksplanner cursus weddingplanner opleiding Evenementen en plechtigheden 0 0
Erkenningen huwelijksplanner

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 2512345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool