Cursus Wimper- en Wenkbrauwbehandeling

Praktische info

Schrijf je in

cursus wimper- en wenkbrauwbehandeling  opleiding wimper- en wenkbrauwverzorging

cursus wimper- en wenkbrauwbehandeling opleiding specialist in wimper- en wenkbrauwbehandeling epilatie en/of kleuren van wimpers en wenkbrauwen

Leer een wimper- en wenkbrauwbehandeling geven in 1 dag

Wimpers en wenkbrauwen zijn subtiele details in het gelaat met een grote impact. In deze opleiding leer je enkele heel effectieve technieken om wimpers en wenkbrauwen te behandelen en ze zo in de verf te zetten.

Ben je actief als visagiste in de media of achter de schermen van fashion projecten? Ben je gepassioneerd door beauty en fashion? Zijn de juiste uitstraling en make-up belangrijk voor jou? Volg dan nu onze creatieve workshop wimper- en wenkbrauwbehandeling en vergroot jouw professionele mogelijkheden!

Beroep met toekomst

Onze ogen zijn een enorm belangrijk onderdeel van onze uitstraling. Een open blik zorgt voor een frisse, gezonde en jeugdige look. Mooi verzorgde wenkbrauwen en volle, lange wimpers doen wonderen voor je blik. Het verven van wimpers en wenkbrauwen en het plaatsen van valse wimpers is dan ook zeer populair. Valse wimpers worden ook vaak gebruikt op de catwalk, voor fotoshoots en voor artistieke projecten. Je kan er dus ook opvallende en extravagante looks mee creëren.

Deze opleiding is heel veelzijdig. Naast de belangrijkste technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in wimper –en wenkbrauwbehandeling of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer in de wellness- en beautywereld aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding verzekerd van werk!

Professionele opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling

In de leuke dagcursus wimper- en wenkbrauwbehandeling leer je hoe je met behulp van natuurlijke of synthetische haren valse wimperstukjes tussen de natuurlijke wimpers kleeft. Daarnaast leer je van onze ervaren docente hoe je op een professionele, eenvoudige manier wimpers en wenkbrauwen kleurt. Een natuurlijke, stralende look voor elke dag of een extravagante creatie voor op de catwalk. Jij bezorgt jouw klanten de ultieme uitstraling!

Voor wie is deze opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding wimper- en wenkbrauwverzorging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma specialist in wimper- en wenkbrauwbehandeling binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 les van 6 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wimper- en wenkbrauwverzorging wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Wimper- en Wenkbrauwbehandeling 08/10/2017 Gent 10u00 – 16u00
Wimper- en Wenkbrauwbehandeling 23/12/2017 Antwerpen 10u00 – 16u00
Wimper- en Wenkbrauwbehandeling 04/02/2018 Hasselt 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques wimper- en wenkbrauwverzorging

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Wimper- en Wenkbrauwbehandeling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in wimper- en wenkbrauwbehandeling die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot wimper- en wenkbrauwbehandeling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus wimper- en wenkbrauwbehandeling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma wimper- en wenkbrauwbehandeling

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 125.00 euro. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille.. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 12.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 112.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus wimper- en wenkbrauwbehandeling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lotte V.D.H. (Heist-op-den-Berg)

Wat ik vooral leuk vind is dat ik dit nu kan uitoefenen op al mijn vriendinnen.

Cécile O.D.B. (Meulebeke)

Als make-up artist vind ik het echt een must om deze opleiding te volgen. Nu kan ik ook de wenkbrauwen kleuren van mijn klanten.

Merel D.W. (Roermond)

Dit was echt zijn geld waard! Je leert veel, wordt zelf onder handen genomen en hebt een diploma aan het einde van de rit.

Sandrine Z. (Brugge)

Ik werk als freelance visagiste en heb meer en meer de vraag van mijn klanten om de wenkbrauwen te epileren. Ik had geen zin in een lange opleiding tot schoonheidsspecialiste en dit was voor mij de oplossing.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Lp Azomer

Optimaal voorbereid jouw carrière starten?

Wil jij dit najaar een nieuwe carrière starten, en bereid je je graag tot in de puntjes voor? Dan hebben …

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Page 1 of 5612345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool