Cursus Wimperextensions

Praktische info

Schrijf je in

 cursus wimperextensions opleiding wimperextentsions, wimperextensions, cursus wimperextensions, avondschool wimperextensions, avondopleiding, avondschool, groepsles, opleiding Wimperverlenging

 cursus wimperextensions opleiding plaatser van wimperextensions wimperextensions one-by-one

Leer op 1 week wimperextensions zetten

Bij wimperextensions worden met behulp van sterke huidlijm losse wimpertjes aan je eigen wimpers gekleefd. Tijdens deze dagopleiding leer je onder andere welke materialen je nodig hebt en waarvoor ze dienen. Je komt ook te weten welke kwaliteit van wimperextensions en lijm primeert, en hoe je de mooiste extensions zelf aanbrengt. Daarnaast komt ook het onderhoud aan bod dat nodig is om je klant zo lang mogelijk van de wimpers en de nieuwe look te laten genieten.

Dankzij deze opleiding kan je bij jezelf, familie en vrienden wimperextensions plaatsen of met je erkend diploma aan de slag in een schoonheidssalon. Ben je helemaal overtuigd? Schrijf je dan meteen in voor deze opleiding Wimperextensions!

Beroep met toekomst

De opleiding Wimperverlenging aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als plaatser van wimperextensions. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als plaatser van wimperextensions of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding Wimperverlenging verzekerd van werk!

Professionele opleiding wimperextensions

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als plaatser van wimperextensions moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van plaatser van wimperextensions aan.

Voor wie is deze opleiding wimperextensions bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Wimperverlenging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma plaatser van wimperextensions binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 lessen van 6 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Wimperverlenging wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Wimperextensions 25/06/2017 Hasselt 10u00 – 16u00
Wimperextensions 24/09/2017 Gent 10u00 – 16u00
Wimperextensions 14/10/2017 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques wimperextensions one-by-one

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Wimperextensions werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige plaatser van wimperextensions die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot plaatser van wimperextensions kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus wimperextensions is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma wimperextensions

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 125.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € .

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding wimperextensions?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding wimperextensions?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Wimperextensions?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 5612345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool