Opleiding Yoga-Instructeur

Praktische info

Schrijf je in

 cursus yoga cursus yoga, cursus yoga instructeur, opleiding yoga, opleiding yoga instructeur, opleiding yoga docent, avondschool yoga, avondschool yoga instructeur, praktijk oefeningen yoga, praktijk wimperverzorging, praktijk yoga, yoga leerkracht, cursus, workshop, opleiding yoga

Wil je weten hoe je yogatechnieken kan aanleren aan anderen? Wil je starten als yoga-instructeur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding yoga van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van yoga-instructeur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding yoga aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als yoga-instructeur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als yoga-instructeur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding yoga verzekerd van werk!

Professionele opleiding yoga

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als yoga-instructeur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van yoga-instructeur aan.

Voor wie is deze opleiding yoga bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding yoga is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma yoga-instructeur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding yoga wordt voor middelgrote groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Yoga Instructeur 06/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Yoga Instructeur 07/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Yoga Instructeur 16/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Yoga Instructeur 19/04/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques yoga-oefeningen uitoefenen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige yoga-instructeur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot yoga-instructeur kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus yoga is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma yoga

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 490.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 49 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 441.

avondschool yoga cursus yoga-instructeur opleiding yoga-oefeningen uitoefenen

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding yoga?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding yoga?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

An J. (Antwerpen)

Super toffe cursus! Veel oefeningen in een heel gemoedelijke sfeer.

Conny D. (Sint Niklaas)

Onze docente was een enorm inspirerende dame met tonnen ervaring. Zalig om bij zo iemand les te mogen volgen!

Sterre K. (Hulst)

Wat een geweldige sfeer, elke week opnieuw! Ik heb vriendinnen voor het leven gemaakt!

Tom L. (Brussel)

Als fitnessinstructeur is dit een zéér mooie aanvulling om mijn klanten nog meer te kunnen helpen ontstressen en hun doelen te bereiken. Prachtige cursus.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool