Opleiding Zwangerschapscoach (Doula)

Deze opleiding is tijdelijk niet beschikbaar. Om het aanbod te verbeteren, wordt deze cursus momenteel vernieuwd. Neem intussen gerust een kijkje tussen het alfabetisch overzicht en ontdek al onze opleidingen!

Praktische info

Schrijf je in

 cursus zwangerschapscoach cursus zwangerschapscoach, opleiding zwangerschapscoach, cursus doula, cursus zwangerschapscoach, avondschool zwangerschapscoach, avondschool doula, groepsles doula, groepsles zwangerschapscoach, begeleid zwangere vrouwen, help zwangere vrouwen, ondersteuning zwangerschap, thuisstudie, groepsles opleiding doula

 cursus zwangerschapscoach opleiding zwangerschapscoach het coachen van zwangere vrouwen

Wil je leren hoe je zwangere vrouwen begeleidt? Wil je starten als zwangerschapscoach in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding doula van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van zwangerschapscoach snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding doula aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als zwangerschapscoach. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als zwangerschapscoach of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding doula verzekerd van werk!

Professionele opleiding zwangerschapscoach

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als zwangerschapscoach moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van zwangerschapscoach aan.

Voor wie is deze opleiding zwangerschapscoach bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding doula is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma zwangerschapscoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding doula wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques het coachen van zwangere vrouwen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige zwangerschapscoach die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot zwangerschapscoach kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus zwangerschapscoach is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma zwangerschapscoach

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 560.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 56 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 504.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding zwangerschapscoach?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding zwangerschapscoach?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Melanie3

Docente in de kijker: Melanie Eloy

Het succes van het De Schoonheidsschool is voor een groot deel de verdienste van ons fantastisch docentenkorps. Zij vormen een …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool