Fashion TV

Wintertypes analyseren doe je zo!

Inhoud:

In deze didactische film wordt docente Francine Kerckhaert zelf geanalyseerd. Al zeer snel blijkt dat ze heel duidelijk een wintertype is. De volledige kleurenanalyse kan je hier bekijken!

Opleidingen:

Overduidelijk een zomertype!

Inhoud:

In deze video zie je de volledige analyse van een zomertype. Aan de hand van de kleurendoeken, de goud- en zilverdoeken en de huidanalysekaartjes zie je overduidelijk dat het model een zomertype is!

Opleidingen:

Guinnes World Record Make-up Make-over!

Inhoud:

De Schoonheidsschool en Wijnegem Shopping Center schreven zaterdagvoormiddag om 11u een nieuw wereldrecord op hun naam. Vijf professionele specialisten slaagden er samen in om in 24 uur tijd 686 vrouwen te maquilleren!

Opleidingen:

Flair Shopping Days

Inhoud:

Topdocente Francine Kerckhaert begeleidde de studenten van de modeafdeling tijdens de laatste editie van de Flair Shoppingdays. Het was een leerrijke ervaring voor alle deelnemers!

Opleidingen:

Pamela Anderson

Inhoud:

Pamela Anderson was te gast op De Schoonheidsschool! Ze volgde er een opleiding kleur en stijl, een opleiding nagelstyling en de cursus schoonheidsverzorging.

Opleidingen:

Flair Shopping Days II

Inhoud:

Ook dit jaar waren de studenten van De Schoonheidsschool paraat op de Flair Shoppingdays. We oefenden op de aanwezige bezoekers nagelstyling, hairstyling, kleur- en stijladvies en hairstyling. Het was een intensieve maar leerrijke dag!

Opleidingen:

Herfstypes analyseren doe je zo!

Inhoud:

In deze didactische film zie je een volledige analyse van een herfsttype. Aan de hand van de kleurendoeken en analysedoeken analyseert docente Ilse Vanderschraelen het model in de lokalen van De Schoonheidsschool Antwerpen.

Opleidingen:

Stijlanalyse

Inhoud:

In deze video leer je hoe je de basis – stijlanalyse doet. Je leert lichaamsvormen opmeten en het juiste figuurtype bepalen. Onze docente Ilse Vanderschraelen legt je uit hoe!

Opleidingen:

Keuze juwelen, brilmontuur en haarkleur.

Inhoud:

In deze video zie je het vervolg van de analyse van een wintertype. We bespreken welke haarkleur, brilmontuur en juwelen het model het beste zullen staan!

Opleidingen: