Nieuws

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol leuke workshops rond mode, breien, kindergrime, visagie en doorlopende modeshows! Zowel klanten als modellen kunnen zich laten maquilleren en stylen. Heb jij zin om erbij te zijn en achter de schermen te helpen? Meld je dan snel aan!

Naar wie is Shopping1 op zoek?

die afhankelijk van hun opleiding de Visagie, Hairstyling of Nagelstyling van zowel klanten als modellen willen verzorgen..

Wat biedt Shopping1 jou? Een leuke en leerrijke werkomgeving om je competenties die je in je opleiding ontwikkelde, verder te ontplooien! Deze stage is de ideale manier om je talenten te tonen in de praktijk, ervaring op te doen en potentiële toekomstige klanten te werven!

Wat moet je weten? Start om 13u00; einde voorzien om 18u00. Je krijgt drinken en gratis parking en maakt kans op een waardebon van Shopping 1! Er zullen foto’s van het evenement en jouw werk genomen worden, dus delen op Facebook! Belangrijk: Materiaal voor haar en make-up wordt voorzien, stagiaires voor nagelstyling kunnen best hun eigen materiaal meenemen.

Wil je meedoen? Neem contact op met Jolien Lenaerts (jolien.lenaerts@wereldhave.com of 0497 08 23 97)

Wil je zelf expert worden in Visagie, Hairstyling of Nagelstyling? Schrijf je dan in voor één van onze hippe opleidingen en neem volgende keer zelf deel aan een fantastische stagedag!