Volg les in Nederland

In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Op regelmatige basis mogen wij ook cursisten uit Nederland verwelkomen op onze campussen. Voor De Schoonheidsschool is het dan ook een logische stap om het aanbod wat dichter bij huis te brengen voor onze noorderburen.

Vanaf najaar 2015 kan je groepslessen volgen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wil jij professioneel gewichtsconsulente worden, een erkend diploma pedicure behalen of als visagiste aan de slag gaan, in Nederland? Volg dan een opleiding aan De Schoonheidsschool.

De Schoonheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

GROOTSTE OPLEIDINGSAANBOD VAN DE BENELUX!

Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière in de wereld van Beauty, Wellness en Fashion een nieuwe wending te geven. Met meer dan 6000 Belgische en Nederlandse studenten per jaar beschikken wij over alle troeven en ervaring om uw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Startdata groepslessen in Nederland

Bekijk hieronder de beelden van de opendeurdag in Antwerpen

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Schoonheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!