Nieuws

Crop

Opendeurdagen: een groot succes!

De opendeurdagen van De Schoonheidsschool zijn de perfecte gelegenheid voor studenten om kennis te maken met onze school, de verschillende opleidingen en alle docenten. Bovendien ontmoeten toekomstige medestudenten elkaar al.

Nieuwe studenten leerden De Schoonheidsschool kennen tijdens een algemene infosessie. Ze ontdekten hoe de school werkt en wat de toekomstmogelijkheden zijn met het diploma. Het uitgebreide cursusaanbod lag volledig uitgestald. Zo konden de geïnteresseerden de cursussen bekijken en vragen stellen aan de aanwezige docenten.

Echte praktijkervaring deden de aanwezigen op tijdens verschillende workshopsessies. Hoe maak je perfecte smokey eyes? Hoe creëer je sexy rode lippen? Docente visagie Melissa Pöpsel besprak stap voor stap hoe een professionele visagiste te werk gaat. Ook een kennismaking met de cursussen voetreflexologie en kleurenconsulent kwam aan bod. De basistechnieken van een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage leerden de studenten van docent Marc Kerkhofs. Tot slot passeerden hairstyling en gelaatsverzorging de revue op de opendeurdag.

Het is dankzij alle aanwezige studenten, docenten en medewerkers dat we weer van een succesvolle editie kunnen spreken. Hartelijk dank dus voor jullie aanwezigheid! We hebben enkele foto’s gemaakt van de workshops en infosessies. Ontdek nu of jij er ook bij staat.

_DSC0071

Medewerkster Eva geeft (nieuwe) studenten de algemene informatiesessie. Tijdens deze sessie komen studenten alles te weten over de werking van De Schoonheidsschool. Eva geeft een antwoord op vragen zoals “Hoe verloopt de communicatie met mijn docent?”, “Wat is mijn diploma waard?” en “Welke toekomstmogelijkheden heb ik?”.

Studenten krijgen een beeld van de praktijkgerichte cursussen tijdens verschillende workshops. Je ziet Lieve Van De Velde, docent allround kleur, stijl en imagoconsulent en Melissa Pöpsel, docente visagie aan het werk.

_DSC0078

_DSC0099

Tijdens de workshop “Maak kennis met de cursus kleurenconsulent” toont Lieve het kleurenkaartje met huidskleuren. Zo ontdekken de studenten welke huidskleur zij hebben en kunnen ze de kledingkleuren hieraan aanpassen. De studenten leren over de verschillende kleurseizoenen. Met kleurendoeken kunnen ze dan de geschikte kleuren voor hun klanten vinden.

_DSC0099

Melissa Pöpsel toont toekomstige visagisten hoe ze een perfecte smokey eye creëren. Medewerkster Svea is het gelukkige model! Smokey eyes is een gevorderde techniek die in de cursus allround visagie en visagie voor gevorderden aan bod komt.

_DSC0068

En onze docenten waren natuurlijk ook aanwezig om vragen te beantwoorden over de cursussen. Docente Melissa Pöpsel geeft deze geïnteresseerde studenten alle informatie over de verschillende cursussen visagie.

De volgende opendeurdagen vinden plaats aan het einde van de grote vakantie. Wil jij ook extra korting krijgen op onze cursussen? Zoek je meer informatie over een opleiding? Kijk je uit naar een workshop? Laat dan zeker aan het einde van augustus en de start van september een gaatje vrij in je agenda!