Schoonheidshandel

Kwaliteitsvolle producten volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent, en dat aan de scherpste prijs… Wat wil je als cursist nog meer? Schoonheidshandel.com is een webshop waar wij als school nauw mee samenwerken. Hier kan je alle benodigdheden voor jouw cursus eenvoudig in een pakket aankopen.

Stap voorbereid de klas binnen

De Schoonheidsschool biedt praktijkgerichte groepslessen aan op het gebied van beauty, wellness en fashion. De opleidingen die je bij ons volgt, gaan door in professioneel uitgeruste lokalen die over heel wat materialen, behandeltafels, -stoelen, toestellen en testers beschikken. Om hygiënische redenen is het voor heel wat opleidingen echter aangewezen om ook over persoonlijk materiaal te beschikken en daarvoor kan je bij Schoonheidshandel.com terecht!

Pakketten op maat van jouw opleiding

Start je binnenkort met een opleiding schoonheidszorgen, massage, visagie, haar- of nagelstyling? Dan heb je hiervoor ook de materialen nodig. Op Schoonheidshandel.com kan je kant-en-klare pakketten bestellen die perfect afgestemd zijn op jouw cursus. De producten worden samengesteld door een professioneel team van vakspecialisten en docenten die kunnen beroepen op jarenlange ervaring. De inhoud van de pakketten wordt opgevolgd door het opleidingsteam van De Schoonheidsschool. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je kan er dus vanop aan dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Bovendien kan je alle materialen meteen ook gebruiken als investering in je toekomstige onderneming.

Hoe werkt het?

Je vindt je opleiding terug onder hair, beauty, nails, massage, make-up of fashion. Je zal merken dat er vaak meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bezit je graag meer producten en toestellen om je zo optimaal mogelijk voor te bereiden op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Wanneer je betaling is aangekomen, wordt het pakket zo snel mogelijk naar je thuis opgestuurd.

Neem alvast een kijkje en vind het pakket voor jouw opleiding!

Ga naar Schoonheidshandel.com