Praktijkgerichte opleidingen mét korting!

Voordelige opleidingen van topkwaliteit

Wie een opleiding volgt aan De Schoonheidsschool, doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel wat opleidingen aan zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit heeft voornamelijk te maken met de efficiëntie van onze organisatie en de goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Bovendien kan je als (toekomstig) student genieten van heel wat financiële voordelen, waardoor je aan een nog lager inschrijvingsgeld aan je toekomst kan werken! Neem hieronder dus zeker eens een kijkje naar de mogelijke formules, zodat je geen enkele korting misloopt en het maximum uit je studie kan halen.

Tot 40% Korting voor Bedrijven & Zelfstandigen

De Schoonheidsschool is een erkend opleidingsverstrekker van het Vlaamse Gewest. Daarom krijgen in Vlaanderen gevestigde ondernemingen en zelfstandigen een subsidie van 30 of 40% op het inschrijvingsgeld (naargelang de grootte van de KMO) voor de opleidingen aan De Schoonheidsschool! Bovendien kan de onderneming de kosten van de opleiding inbrengen in de boekhouding. Klik hier voor alle info.

KMO portefeuille

Pak 10% Vroegboekkorting

Speel je graag op zeker en wil je nu al je plaatsje reserveren tijdens de opleiding van je keuze? Doen! Wanneer je je 3 maanden voor de startdatum van de opleiding inschrijft én betaalt, ben je zeker van je plaats én geniet je bovendien van 10% Vroegboekkorting op het inschrijvingsgeld. Da’s 2 keer winnen! Klik hier voor alle info.