Geniet van 10% vroegboekkorting
Geef dit najaar jouw carrière een nieuwe wending

Goed nieuws: de najaarsplanning is rond! En die is helemaal op jouw maat. Een cursus Afslankingsconsulent volgen in Brugge? Les barbier volgen in Hasselt? Schoonheidsspecialiste worden in een kasteel? Het komende najaar is alles mogelijk! Met 10 campussen over heel Vlaanderen volg je altijd les bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit meerdere startmomenten, krijgt les van topdocenten én op het einde van de rit heb je een waardevol diploma.

10% korting voor snelle beslissers

Speel je graag op zeker en wil je nu al jouw plaatsje reserveren tijdens de cursus? Doen! Wanneer je je 3 maanden voor startdatum van de opleiding inschrijft én betaalt, ben je zeker van je plaats én geniet je van 10% korting op het inschrijvingsgeld! Da’s 2 keer winnen!

Profiteer vandaag nog en pak jouw korting

Wil jij ook van de vroegboekkorting genieten? Dat doe je heel makkelijk!

  • Bekijk hieronder de planning en kies jouw favoriete opleiding.
  • Wil je alle lesdagen bekijken? Klik dan op de de startdatum van jouw voorkeur!
  • Schrijf je in door op de groene knop te klikken
  • Vermeld op het inschrijvingsformulier in het vakje ‘promocode’ het woord VROEGBOEK en jouw korting wordt automatisch verrekend.

HIERONDER ZIE JE DE VOLLEDIGE PLANNING. KLIK OP EEN CURSUS OM ALLE INFO IN DETAIL TE BEKIJKEN.
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

Maak kennis met onze school:

Voorwaarden: de vroegboekkorting is enkel geldig bij inschrijving en betaling drie maanden voor start van de opleiding van jouw keuze. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promotionele tarieven. Betaal je liever in schijven? Bij elke schijf die je tot 3 maanden voor de startdatum betaalt, geniet je van de korting van 10%. Vragen? Neem contact op met onze opleidingsconsulentes via het contactformulier of op het nummer 03 292 33 33.