Nieuws

476p Kindergrime 20151104 B

Allround grime: écht iets voor jou!

Make-up is iets waarmee je eindeloos kan creëren. Voor wie toch iets avontuurlijker wil zijn dan het alledaagse gebruik of naast visagie een extra service wil bieden, kan zich met de cursus allround grime volledig uitleven! Er zijn tal van gelegenheden en events of toepassingen waarbij grime vereist is. Dit kan gaan van verjaardagsfeestjes voor de allerkleinsten, maar ook professionele face painting op de catwalk. Bovendien maakt men in theaterproducties heel vaak gebruik van een grimeur. Keuze genoeg dus om je creativiteit los te laten!

De cursus allround grime bestaat uit 3 modules: Kindergrime, Face painting en Bodypainting.

Kindergrime

De juiste schminkmaterialen, gereedschappen en technieken zijn onmisbaar om snel, effectief en mooi te kunnen werken. Hoe je de gezichtvormen het beste gebruikt, welke kleuren bij elkaar passen en hoe karakters zijn opgebouwd, kom je te weten tijdens de opleiding grime voor kinderen. Ook hoe je met klanten, kinderen en hun ouders omgaat, komt uitgebreid aan bod!

Kindergrime

Face Painting

Kindergrime

Grime en facepainting zijn op heel veel events niet meer weg te denken. Deze cursus zorgt ervoor dat je als professioneel visagist ook met deze stijl weg bent, zodat je geen enkele opdracht uit de weg moet gaan. In deze opleiding leer je er alles over. Je leert de belangrijkste en efficiëntste technieken, maar je ontdekt ook hoe je je fantasie en creativiteit kan verwerken in een prachtig opgemaakt gezicht.

Bodypainting

Om een bodypaintontwerp te maken, moet je rekening houden met verschillende factoren zoals lichaamsvormen, kleurgebruik en stencils. Je design kan vele kanten op: je kan gaan voor een abstracte, dierlijke, bovenmenselijke of realistische look. Bovendien kan je het ontwerp tot in de puntjes afwerken met valse wimpers, kunstnagels of pruiken. Je kan ook gebruik maken van special effects zoals een neus, oren of hoofdkap.

Bodypainting

Is je interesse gewekt, en wil je graag zelf professioneel allround grimeur worden? Schrijf je dan onmiddellijk in voor de cursus!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!