Nieuws

Wimper- en wenkbrauwbehandeling

Beauty trend: volle wenkbrauwen

Volle en weelderige wenkbrauwen zijn al een tijdje terug in de mode. We zagen deze trend reeds bij celebs als Mary-Kate Olsen, Leighton Meester en Keira Knightley. Volle wenkbrauwen ogen erg mooi en exotisch. Ze geven karakter aan je gelaat en bovendien maakt het je jonger. Wie dacht dat die volle versies onmogelijk zijn voor iemand met erg dunne wenkbrauwen, heeft het – gelukkig – mis. Volg onze professionele dagopleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling en leer je wenkbrauwen en wimpers perfect opmaken. Hieronder vind je wat tips uit de cursus, waarmee je in geen tijd prachtige volle wenkbrauwen bekomt!

Tip 1: Kammen en knippen
Als je wijd verspreide haartjes hebt, dan kan je ze best bijknippen voor je aan de slag gaat met make-up. Leg eerst je wenkbrauwen in de juiste richting te leggen met een kammetje. Daarna gebruik je een klein nagelschaartje om je wenkbrauwen bij te knippen, tot je een gelijkmatige lijn hebt.

Tip 2: Shapen
Breng eerst een beetje poeder aan om je wenkbrauw te definiëren. Daarna neem je een potlood dat één tint donkerder is dan je natuurlijke haarkleur. Begin bij de binnenste hoek van de wenkbrauw en vul van daar op met snelle en korte bewegingen. Je kan het ook doen zoals Kate Middleton. Zij gebruikt donkerbruine oogschaduw om haar wenkbrauwen dikker, donkerder en weelderiger kan maken.

Tip 3: Hou ze in de juiste vorm
Breng een gel aan om je wenkbrauwen in de juiste vorm te houden. Dat houdt niet alleen de aangebrachte make-up op zijn plaats, maar maakt je wenkbrauwen ook volumineuzer. Breng de gel aan zoals je een mascara.

Tip 4: Hou de rest van je make-up sober
Beperk je make-up en hou je lokken sluik om je wenkbrauwen optimaal te laten uitkomen. Wil je liever wat meer make-up? Een combinatie van volle wenkbrauwen met opvallende rode lippen is wél een goed idee.

Wil je nog meer weten? Schrijf je dan onmiddellijk in voor onze ééndaagse opleiding. Hieronder vind je alvast de startdata terug.

Schrijf je nu in voor de opleiding wimper- en wenkbrauwbehandeling!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Wenkbrauwstyling 04/02/2018 Hasselt 10u00 – 16u00
Wenkbrauwstyling 16/06/2018 Antwerpen 10u00 – 16u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!