schoonheidsschool beauty training voor bedrijven

Ga voor kennis en expertise

Speciaal voor zaken of centra in de wereld van beauty, wellness, fashion en gezondheid biedt de Schoonheidsschool gepersonaliseerde opleidingsprogramma's aan met basisopleidingen en specialisatiecursussen! We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers en stellen samen een planning of traject op dat aansluit bij je zaak en je toekomstvisie. Je hoeft je daarvoor ook niet te verplaatsen; onze opleidingsconsulenten en docenten komen naar jou!


bedrijfsopleidingen schoonheidsschool

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden en doelstellingen. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw werknemers de nodige nieuwe kennis kunnen verschaffen. We vertellen je graag meer over de werking van onze school!

bedrijfsopleidingen schoonheidsschool

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma op. Kies een opleiding optimaal afgestemd op jouw werknemers. Bepaal zelf of je gaat voor een groepsles, afstandsonderwijs, een virtual class of een les bij jou in de zaak.

company training schoonheidsschool

3. Een meetbaar resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo ben je verzekerd van groei en evolutie binnen je zaak.

bedrijfsopleidingen schoonheidsschool

Opleidingen voor een succesvol bedrijf

Naast het organiseren van professionele B2B-opleidingen, bieden we via het Centrum voor Afstandsonderwijs en het Centrum voor Avondonderwijs ook tal van professionele bedrijfscursussen aan.

Heb je een getalenteerde medewerker die zou kunnen uitblinken als accountmanager? Iemand die zich wil bijscholen in administratie? Of wil je zelf een eigen bedrijf starten? Dan hebben wij alle kennis in huis om er een succes van te maken!

Duik alvast in ons cursusaanbod Management & Bedrijfsbeheer en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Onze opleidingsconsulenten helpen je graag op weg!


Leuke teambuildings

Wil je graag een leuke teambuilding organiseren voor je medewerkers? Heb je dan al gedacht aan een cursus als leerrijk én nuttig alternatief? Ons aanbod zit vol verrassende, ontspannende en sfeervolle opties, voor zowel mannen als vrouwen.Maak zelf je keuze uit een van onze opleidingen of kies voor een populaire activiteit hieronder:

teambuilding de schoonheidsschool

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0