Behaal je diploma!

Waardevolle diploma’s voor professionelen

De Schoonheidsschool organiseert opleidingen voor zowel de gereglementeerde beroepen als voor de vrije markt gereguleerde beroepen.

Kies je voor een opleiding tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je een examen af aan onze school. Wanneer je slaagt, behaal je een professioneel diploma waarmee je je beroepskennis aantoont bij sollicitaties of bij potentiële klanten. Wil je starten als zelfstandige in bijberoep of in hoofdberoep? Dan heb je enkel nog een erkend attest bedrijfsbeheer nodig. Dit attest behaal je het snelst via onze eigen opleiding bedrijfsbeheer, waarna je examen af legt bij de Centrale Examencommissie. Je behaalt daar het erkende diploma bedrijfsbeheer (tot 1 september 2018 in Vlaanderen).

Volg je een opleiding die leidt tot een gereglementeerd (“beschermd”) beroep? Dan leg je na het examen aan onze school ook examen af bij de Centrale Examencommissie, om je theoretische vakkennis aan te tonen. Onze opleidingen bereiden jou perfect voor op dit erkende examen van de Vlaamse Overheid, zodat je de hoogste slaagkansen hebt. Wanneer je slaagt, behaal je dus bovenop het diploma van onze Onderwijsinstelling ook een erkend vestigingsattest van de Vlaamse of Brusselse Overheid. Hiermee start je dan een eigen zaak (mits je ook het attest bedrijfsbeheer hebt). Het diploma van onze onderwijsinstelling wordt bovendien ten zeerste gewaardeerd door het bedrijfsleven. Afgestudeerde studenten kunnen onmiddellijk aan de slag als werknemer.


 behaal je diploma of getuigschrift of vestigingsattest


Behaal nu je diploma voor volgende opleidingen!

Share This Article If You Liked It :)