Coronavirus: Wat je absoluut moet weten!

28/02/2020 Thomas Verlinden

De wereld heeft officieel te maken met de uitbraak van het coronavirus en de besmettingen kunnen zeer ernstig uitzaaien. Naar vele landen kan je al niet meer reizen en vele toeristische bestemmingen zijn zelfs niet meer bereikbaar. Regeringen over de hele wereld zijn gealarmeerd. Het is logisch dat je je daar zorgen over maakt, zowel over jezelf als over je familie en vrienden.

 

 

Coronavirus-man-with-mask-image.jpg

 
Blijf vooral kalm. We beloven dat we er voor jou zijn! Bekijk alle tips hieronder!
 

Weet jij al wat het coronavirus is?

 
Dit is wat onze topstudent uit de opleiding Medische Terminologie ons vertelt: "Coronavirussen zijn een grote familie van virussen die verschillende ziekten veroorzaken, van de gewone verkoudheid tot ernstigere aandoeningen. Volgens de 'WHO (Wereldgezondheidsorganisatie of World Health Organisation) hebben we nu te maken met een nieuwe coronavirusepidemie, wat een uitbraak betekent van een virusstam die nieuw is voor de mens".
 
Maak zeker van de gelegenheid gebruik om je horizon te verbreden en nog veel meer te weten te komen! Je komt er alles over te weten tijdens een opleiding Medische Terminologie , of je onthult alle geheimen van de menselijke anatomie tijdens een opleiding Anatomie & Fysiologie. Vergeet nooit: Kennis is macht!
 

Moet jij ongerust zijn?

 
Op dit moment bevinden de meeste gemelde gevallen zich in Azië.  Uit studies blijkt dat er op 24 februari in totaal 80 000 gevallen wereldwijd zijn. Daarvan zijn er 180 in Europa en voorlopig slechts 1 in België. Wees gerust: als je de juiste stappen onderneemt, ben je gegarandeerd veilig!
 

coronavirus-blog-stop.jpg

 

Wat kan jij doen?

 
  • Was je handen regelmatig en gebruik een handzeep op basis van alcohol.
  • Vermijd contact met zieke of besmette mensen.
  • Vermijd het aanraken van je neus, mond of ogen met vuile handen.
  • Reinig en desinfecteer artikelen die je regelmatig gebruikt.
  • Als je de symptomen voelt, neem dan contact op met je arts.
 
Je kan natuurlijk altijd meer doen om zowel jezelf, als familie en vrienden te beschermen. Laat ons je hierbij helpen! Neem een kijkje in ons aanbod binnen het thema Healthcare en leer de belangrijkste dingen over gezondheid en welzijn!
 
Laten we momenteel positief blijven! Verschillende gerenommeerde wetenschappers werken op dit moment aan een behandeling. De uitbraak van het coronavirus zal dus snel verleden tijd zijn! Stel je het alvast even voor: je zit thuis, je kijkt naar het nieuws en je hoort dat het vaccin klaar is. Luchthavens zijn weer open, toeristische plekken die weer tot leven komen en jij die weer helemaal aan het lachen gaat!
 

corona-blog-post-travel.jpg

 
Een prachtige tijd om op vakantie te gaan! Wees klaar voor dat magische moment. Ga je gang en bereid je makkelijk voor op de reis van je dromen met éénn van onze taalcursussen.
 
In ziekte en gezondheid zijn we er voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op, ontvang een vrijblijvende brochure of download een proefhoofdstuk en laat ons je leven verrijken!


relatedBlogs

Waarom een diploma belangrijker is dan ooit tevoren

Bowls for Glory

Wereldbank: Diploma’s renderen beter dan aandelenpreviousLabel

Docente Personal Coach, Karen Van Hoye

nextLabel

Ontdek de eeuwenoude Indische massage

mostRead


DIY: maak je eigen gezichtsmasker met aloë vera

25/01/2019

De 12 seizoenstypes: welk kleurtype ben jij?

02/04/2019

De Schoonheidsschool opent nieuwe beautytempel in Brugge

09/10/2018

relatedCourses


Duits Beginners

Volg een praktijkgerichte opleiding Duits (Beginners) in jouw buurt.

Frans Beginners

Volg de opleiding Frans Beginners en word een krak als Linguïst Frans.

Frans Gevorderden

Volg een praktijkgerichte cursus Frans (Gevorderden) in jouw buurt.

Zakelijk Frans

Volg de opleiding Zakelijk Frans en word een krak als Franssprekend Professional.

Medisch Secretariaat

Volg de opleiding Medisch Secretariaat en word een krak in je vak

blogTags


CoronavirusCoronavirus europeCoronavirus belgiëTips coronavirusGezondheid en welzijnTalenGezondheidOpleidingenVolwassenenonderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-