Kom origineel uit de hoek met een cadeaubon als Valentijnscadeau

30/01/2019

Zit je al met je hoofd bij Valentijn, maar wil je niet hervallen in de clichécadeaus als bloemen, chocolade of een etentje? Waarom doe je je geliefde geen mooie toekomst cadeau? Met onze cadeaubonnen ben je alvast op de goeie weg.

Een cadeaubon in jouw voordeel...

Wanneer je een van onze cadeaubonnen overhandigt, kan het ook een verdoken cadeautje voor jezelf zijn. Mocht je partner kiezen voor een van de meer dan 40 massagecursussen, zou jij wel eens de testpersoon kunnen zijn. Als dat niet meegenomen is!

... Of als subtiele hint

Langs de andere kant kan je ook een subtiele of minder subtiele hint geven met het schenken van een cadeaubon. Zo kan je voorzichtig aansturen om de bon in te zetten voor een van onze kookcursussen of om te leren poetsen. Mocht de reactie tegenvallen kan je ook nog kiezen voor Relatiecoach en in het slechtste geval nog voor Single Coach.

Combineer het met een ander cadeautje

Waarom maak je er anders geen dubbel cadeau van? Zo kan je een citytrip naar Lissabon of Boedapest, of een verre reis naar Tokyo altijd koppelen aan een cursus Portugees, Hongaars of Japans. Zo heb je ook meteen een tolk mee op je volgende reis.

Een cadeaubon is een mooie toekomst als cadeau

Zoals je ziet, zijn de mogelijkheden legio. Wanneer je een cadeaubon als Valentijnsgeschenk geeft, geef je je partner namelijk een mooie toekomst cadeau. Kies nu voor een elektronische of een fysieke cadeaucheque en pak uit met een écht origineel cadeau.


relatedBlogs

Investeer in de toekomst van jouw vrienden & familie

Ieder huisjes zijn kleurtje

Docente in de kijker: Melanie Eloy


previousLabel

DIY: maak je eigen gezichtsmasker met aloë vera

nextLabel

Help, mijn kind eet geen groenten!

mostRead


DIY: maak je eigen gezichtsmasker met aloë vera

25/01/2019

De 12 seizoenstypes: welk kleurtype ben jij?

02/04/2019

De Schoonheidsschool opent nieuwe beautytempel in Brugge

09/10/2018

blogTags


ValentijnValentijnscadeauGezinskortingCentrumvooravondonderwijsCursusOpleiding

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0