Campus Antwerpen

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je vindt onze school in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur in de Mechelsesteenweg (tram 7) en vlakbij heb je tram 12 (Leien) en tram 15 of 2 (Belgiëlei). We hebben op 200 meter wandelen de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank. Hier heb je meer dan 600 plaatsen in deze overdekte en bewaakte parking.

Wandel door onze campus

Beweeg met de pijltjes door de campus Antwerpen, gelegen in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Antwerpen op slechts 2 minuutjes van de Antwerpse ring.

Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen.

JE VOLGT LES IN EEN NETTE EN MODERNE KLAS

In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met vier campussen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Schoonheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Wil jij weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen in de verschillende campussen. De filmpjes verschijnen in een pop-up venster. Je kan met de navigatietoetsen doorheen het gebouw bewegen.

Het Secretariaatsteam

Hieronder zie je zowel de medewerkers van De Schoonheidsschool als die van De Ondernemersschool. Ze staan voor het centrale secretariaal in Antwerpen waar we alle inschrijvingen verwerken. Dit adres is gelegen op de Frankrijklei 127 te 2000 Antwerpen (op drie minuutjes wandelen van het schoolgebouw in de Mechelsesteenweg). Je kan hier alle dagen langskomen om de meest recente cursussen in te kijken en je in te schrijven voor een cursus.