Campus Pélichy Gentbrugge

Volg je les in campus Pélichy!

In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met drie campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Schoonheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

 

Vanaf september 2015 zullen de lessen in Gent plaatsvinden op onze nieuwe campus, Kasteel de Pélichy. Het kasteel uit 1883 werd volledig omgebouwd tot een ultramoderne campus van wereldklasse. Met meer dan 1000m² aan klasruimte en de laatste nieuwe materialen volg je les in de meest optimale omstandigheden die je je kan voorstellen!

Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen.

Wegbeschrijving via google

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je kan De Schoonheidsschool terugvinden in de Oude Brusselseweg 125, Gentbrugge. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuutjes van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge. We zijn gelegen in een zeer veilige en rustige buurt met voldoende parking. Bovendien bevindt het treinstation van Gentbrugge zich op slechts 200 meter van de school.

Uit respect voor onze buren vragen we te parkeren aan het station of onder het viaduct van Gentbrugge. Beide parkeergelegenheden zijn gratis. Parkeren op het terrein rond het kasteel is niet toegestaan.

parkeren Gentbrugge