Campus Antwerpen (Karel De Grote Hogeschool)

Campus Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, bevindt zich in hartje Antwerpen aan de Groenplaats. Op deze campus bieden we enkel lessen aan en is er dus geen secretariaat. Doordat we gebruik maken van de faciliteiten van de hogeschool ben je verzekerd van een inspirerende leeromgeving die beschikt over moderne infrastructuur. Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Antwerpen. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Antwerpen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.
 
 
 
 
 
 

Routebeschrijving

Campus Nationalestraat bevindt zich in de gebouwen van de Karel De Grote Hogeschool (KDG). De campus is gelegen op de hoek van de Nationalestraat en de Groenplaats. Hier studeren is dus je kennis verruimen in het centrum van Antwerpen.
 
Adres
Nationalestraat 5
2000 Antwerpen

De campus is gelegen aan de Groenplaats. Met het openbaar vervoer kan je halte "Premetrostation groenplaats" zeer gemakkelijk bereiken.
 
Tramlijnen:
3, 4, 5, 9 & 15
 
Buslijnen:
5, 22, 180, 181, 182 & 183

Kom je met de trein kan je best afstappen in Antwerpen-Centraal. Van daaruit kan je met de tram rijden naar de halte "Premetrostation Groenplaats". Aan de Groenplaats moet je enkel nog de straat oversteken richting Nationalestraat.

Tramlijnen:
3, 5, 9 & 15 (negen minuten)