codetest1

Praktische info
  • Duur: 20 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 990.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus allround nagelstyling opleiding nagelstyliste, cursus nagelstyliste, avondschool nagelstyliste gent, nagelopleiding, opleiding nagelstyliste antwerpen, opleiding nagelstyliste gent, cursus nagelstyliste antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste opleiding allround nageldesign

cursus allround nagelstyling opleiding allround nagelstylist nagels lakken

Word allround nagelstylist in 20 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als allround nagelstylist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding allround nageldesign van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround nagelstylist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding allround nageldesign aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als allround nagelstylist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als allround nagelstylist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround nageldesign verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround nagelstyling

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround nagelstylist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van allround nagelstylist aan.

Voor wie is deze opleiding allround nagelstyling bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround nageldesign is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround nagelstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 20 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround nageldesign wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen allround nagelstyling waar en wanneer je wil
De cursus allround nagelstyling bestaat uit 20 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 4 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen allround nageldesign bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques allround nageldesign

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround nagelstylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround nagelstyling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround nagelstyling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround nagelstyling

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan te slag te gaan als werknemer. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende diploma via de post naar huis gestuurd.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 990.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 990.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.
Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (ja) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

20% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 99 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 891 euro.

avondschool allround nageldesign cursus allround nagelstylist opleiding nagels lakken

cursus allround nagelstyling opleiding nagelstyliste, cursus nagelstyliste, avondschool nagelstyliste gent, nagelopleiding, opleiding nagelstyliste antwerpen, opleiding nagelstyliste gent, cursus nagelstyliste antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste opleiding allround nageldesign

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround nagelstyling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround nagelstyling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround nagelstyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Monique E. (Affligem)

De opleiding werd zeer goed onthaald. De lesgever is zeer ervaren en heeft oog voor de reacties van de leerlingen tijdens de opleiding. Zeker een aanrader!

Lore V.E. (Herne)

We moesten elke keer een model meebrengen, wat mijn familie en vriendinnen wel leuk vonden. Ze waren allemaal onder de indruk van wat ik al had geleerd op zo'n korte tijd.

Angela V.D.H. (Nazareth)

Ik ben aan deze cursus begonnen uit persoonlijke interesse maar heb ondertussen mijn eigen praktijkje geopend omdat ik het zo leuk vind! Om als zelfstandige te beginnen vond ik wel een enge gedachte maar gelukkig kon ik met al mijn vragen terecht bij de docente.

Melanie O.D.B. (Zele)

Mijn eigen nagelstudio hebben was jarenlang mijn droom. Recent ben ik gestart met nagels te zetten bij de mensen thuis. Ik doe dit nu in bijberoep. Veel investeringen waren er niet nodig en ik had onmiddellijk mijn klanten via vrienden en familie.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool