codetest2

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 290.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus aromatherapie voor gevorderden cursus aromatherapie, cursus aromabehandeling, cursus alternatieve therapie, opleiding aromatherapie, opleiding aromabehandeling, cursus aromatherapeut, avondschool aromatherapie, avondschool aromatherapeut opleiding aromabehandeling voor gevorderden

cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromatherapeut aromatherapie

Word aromatherapeut in 5 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als aromatherapeut in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding aromabehandeling voor gevorderden van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van aromatherapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding aromabehandeling voor gevorderden aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als aromatherapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als aromatherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding aromabehandeling voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding aromatherapie voor gevorderden

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als aromatherapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van aromatherapeut aan.

Voor wie is deze opleiding aromatherapie voor gevorderden bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding aromabehandeling voor gevorderden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma aromatherapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding aromabehandeling voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen aromatherapie voor gevorderden waar en wanneer je wil
De cursus aromatherapie voor gevorderden bestaat uit 5 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen aromabehandeling voor gevorderden bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques aromabehandeling voor gevorderden

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige aromatherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot aromatherapie voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus aromatherapie voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma aromatherapie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan te slag te gaan als werknemer. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende diploma via de post naar huis gestuurd.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen hebben bovendien recht op vroegboekkorting van 10 procent. Je verkrijgt dan een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus aromatherapie voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Godelieve H. (Antwerpen)

Na mijn positieve ervaring tijdens de basiscursus aromatherapie, heb ik besloten mij hier verder in te verdiepen. Top docenten! Heel leerrijk en vooral heel toffe sfeer!

Lydia B. (Herzele)

Heel erg leuke vervolgopleiding aan een topschool!

Céline D.C. (Niel)

Het is geweldig om cursus te kunnen volgen bij zo een gepassioneerde docent! Ik keek er elke keer weer naar uit.

Marie-Thérèse V.G. (Zingem)

Na de basiscursus aromatherapie bij Sofie wist ik dat dit de richting was die ik moest uitgaan met mijn praktijk in bijberoep. Nu ik de vervolgopleiding heb gevolgd ben ik nog beter in staat om mijn clienten verder te helpen.

Lees ook onze beauty- en wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Ski1

Onze ultieme wintersport checklist

Hoor jij de lokroep van de bergen al? Heb jij je kamer in de chalet al vastgelegd? Vertrek je binnenkort …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool