codetest3

Praktische info
  • Duur: 18 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 1025.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus allround visagie cursus visagie, cursus visagist, cursus schminken, cursus make up, opleiding visagie, opleiding visagist, opleiding visagiste, opleiding schminken, opleiding make up, avondschool visagie opleiding allround make-up artist

cursus allround visagie opleiding allround visagist schminken

Word allround visagist in 18 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als allround visagist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding allround make-up artist van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround visagist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding allround make-up artist aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als allround visagist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als allround visagist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround make-up artist verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround visagie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround visagist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van allround visagist aan.

Voor wie is deze opleiding allround visagie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround make-up artist is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround visagist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 18 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround make-up artist wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen allround visagie waar en wanneer je wil
De cursus allround visagie bestaat uit 18 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 4 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen allround make-up artist bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques allround make-up artist

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround visagist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround visagie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround visagie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround visagie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan te slag te gaan als werknemer. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende diploma via de post naar huis gestuurd.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1025.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 1025.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.
Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (ja) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen hebben bovendien recht op vroegboekkorting van 10 procent. Je verkrijgt dan een korting van 102.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 922.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround visagie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround visagie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround visagie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Martine F. (Alken)

Na mijn positieve ervaringen tijdens deze cursus heb ik besloten om me nog meer te verdiepen in de fashion wereld. Ik zal dus met groot genoegen mezelf terug inschrijven voor andere opleidingen.

Anne-Marie V.C. (Herselt)

Het leukste aan de opleiding vond ik de stages. Zo kreeg ik een goed beeld van het echte werk!

Joyce D.M. (Neerpelt)

Ik vond de cursus geweldig! Elke vraag die ik had werd goed uitgelegd. Ik heb ondertussen ook al enkele opdrachten gekregen dankzij mijn stage!

Kristine V.M. (Zelzate)

Fashion en style zijn mijn leven! Als freelance make-up artiste startte ik als bijberoeper nadat ik de cursus Allround Make-up Artist volgde aan De Schoonheidsschool. Nu twee jaren later volg ik nog steeds vervolgopleidingen en ben ik bijna klaar om zelfstandige in hoofdberoep te worden.

Lees ook onze beauty- en wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Ski1

Onze ultieme wintersport checklist

Hoor jij de lokroep van de bergen al? Heb jij je kamer in de chalet al vastgelegd? Vertrek je binnenkort …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool