codetest4

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 330.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus voetreflexologie  opleiding

cursus voetreflexologie opleiding voetreflexoloog

Word voetreflexoloog in 8 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als voetreflexoloog in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van voetreflexoloog snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetreflexoloog. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als voetreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding verzekerd van werk!

Professionele opleiding voetreflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als voetreflexoloog moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van voetreflexoloog aan.

Voor wie is deze opleiding voetreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma voetreflexoloog binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen voetreflexologie waar en wanneer je wil
De cursus voetreflexologie bestaat uit 8 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige voetreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot voetreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus voetreflexologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma voetreflexologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan te slag te gaan als werknemer. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende diploma via de post naar huis gestuurd.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 330.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 330.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen hebben bovendien recht op vroegboekkorting van 10 procent. Je verkrijgt dan een korting van 33 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 297 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding voetreflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding voetreflexologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus voetreflexologie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Leen V.G. (Hasselt)

Aangenaam om in kleine hoeveelheden les te krijgen, zo kan de docente iedereen individueel verder helpen.

Bert V.D.S. (Merelbeke)

In mijn wellnesszaak was er vaak vraag naar een behandeling voetreflexologie. Dankzij deze duidelijk cursus kan ik mijn klanten dit nu aanbieden.

Lydie D.V. (Wijnegem)

De lessen vlogen voorbij, zo goed was het! En ik heb er weer enkele nieuwe vriendinnen aan overgehouden.

Floor W. (Turnhout)

In onze regio is er nog niemand bezig met voetreflexologie en ik merk dat er toch veel vraag naar is. Ik koos voor deze cursus omdat hij is opgesplitst in een basiscursus en vervolgcursus die iets dieper gaat.

Lees ook onze beauty- en wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Ski1

Onze ultieme wintersport checklist

Hoor jij de lokroep van de bergen al? Heb jij je kamer in de chalet al vastgelegd? Vertrek je binnenkort …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool