codetest5

Praktische info
  • Duur: 1 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 130.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus stoelmassage  opleiding

cursus stoelmassage opleiding stoelmasseur

Word stoelmasseur in 1 weken

Wil je leren XXX? Wil je starten als stoelmasseur in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van stoelmasseur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als stoelmasseur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als stoelmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding verzekerd van werk!

Professionele opleiding stoelmassage

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als stoelmasseur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van stoelmasseur aan.

Voor wie is deze opleiding stoelmassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma stoelmasseur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 1 lessen van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je start met de lessen stoelmassage waar en wanneer je wil
De cursus stoelmassage bestaat uit 1 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 7 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige stoelmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot stoelmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus stoelmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma stoelmassage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen hebben bovendien recht op vroegboekkorting van 10 procent. Je verkrijgt dan een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding stoelmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding stoelmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus stoelmassage?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lisette D.W. (Grobbendonk)

In één dag komt alles aan bod. Ik ben aangenaam verrast door de snelheid en bekwaamheid van de docente. Proficiat voor deze perfecte aanpak!

Zoë Z. (Maldegem)

Omdat je afwisselend zelf oefent en de technieken ook op jou worden toegepast, leer je echt diepgaand hoe je een goede stoelmassage geeft. Zeer leerrijk!

Celine T. (Wellen)

Ik mis mijn medestudentjes nu al… Om nog maar te zwijgen over onze geweldige docente. Binnenkort samen nieuwe cursus volgen?

Thibault N. (Roosendaal)

Na het volgen van deze cursus startte ik onmiddellijk met het contacteren van evenementenbureaus en bedrijven en het liep eigenlijk vanzelf. Per week doe ik toch een klant of vier.

Lees ook onze beauty- en wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Ski1

Onze ultieme wintersport checklist

Hoor jij de lokroep van de bergen al? Heb jij je kamer in de chalet al vastgelegd? Vertrek je binnenkort …

Page 1 of 2212345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool