Nieuws

Article 2625242 1DBBF89900000578 145 634x435

Conchita Wurst wint Eurosong 2014!

Conchita Wurst heeft het Eurovisie Songfestival 2014 gewonnen met een een score van wel 290 punten! De Oostenrijkse Conchita droeg een sexy gouden jurk, had haar haar los in lange golven en maakte haar look helemaal af met… een baard! Conchita heet in het echt dan ook niet Conchita, maar Thomas Neuwirth.

Bekijk Conchita’s winnende act hier:

https://youtu.be/QRUIava4WRM

Conchita gaf een zwoel en krachtig optreden met haar James-Bond-achtige ballade ‘Rise Like a Phoenix’. Meer dan 180 miljoen mensen uit 45 verschillende landen keken live naar haar act. Conchita kreeg de laatste weken al heel wat lof, maar ook heel wat kritiek over zich heen. Kijkers uit landen zoals Rusland, Armenië en Belarus, maar ook haar eigen landgenoten, slingerden haar heel wat haatdragende en homofobe commentaren naar het hoofd.

Conchita blijft zelf heel kalm onder het hele gebeuren. “Ik laat het allemaal niet aan mijn hart komen. Wat gek toch, dat een beetje gezichtshaar de wereld zo op z’n kop kan zetten. Ik ben gewoon een zangeres in een prachtige jurk, met fantastisch haar en een baard.”

Toen Conchita haar trofee in ontvangst nam, droeg ze die op aan iedereen die gelooft in een toekomst vol vrede en vrijheid. “We zijn een eenheid en niemand kan ons stoppen,” vertelde een dolgelukkige Conchita. In een persconferentie zei ze tot slot nog: “Dit is voor mij een droom die werkelijkheid is geworden. En voor onze maatschappij is het nog veel meer: het bewijst dat er mensen zijn die klaar zijn voor een toekomst vol veranderingen, en die niet in het verleden willen blijven leven.”

Bron: Daily Mail

opleiding-imagoconsulent

Mensen zoals Conchita hebben duidelijk door dat we in een beeldcultuur leven waarbij imago, perceptie en uitstraling heel belangrijk zijn.

Het is belangrijk om je persoonlijkheid aan bod te laten komen en een eigen stijl te ontwikkelen, maar ook op de juiste manier. Je eigen imago moet je boodschap ondersteunen, niet tegenspreken.

Als imagoconsulent kan je mensen advies geven en ervoor zorgen dat hun boodschap heel sterk overkomen. Een imagoconsulent doet meer dan enkel mode-advies geven. Je zorgt ervoor dat het zelfvertrouwen van je klanten een boost krijgt.

Wil je altijd een goede indruk maken? Wil je zelfvertrouwen uitstralen? Ben je geïnteresseerd in een carrière als imagoconsulent? Dan is de opleiding Imagoconsulent vast iets voor jou!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!