covid 19 maatregelen

Terug écht gaan doen!

Goed nieuws! We kunnen opnieuw van start gaan met al onze groepslessen! We staan alvast te popelen om jullie te verwelkomen op onze campussen en er samen een TOPSCHOOLJAAR van te maken!

We hebben een gevarieerd aanbod aan groepslessen en , thuiscursussen en virtual classes. Daar vind je ongetwijfeld de cursussen die je nodig hebt om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Huidige maatregelen

Om de huidige veiligheidsmaatregelen in lijn te brengen met de algemene versoepelingen in de brede maatschappij en de mogelijkheden van het volwassenenonderwijs af te stemmen op de mogelijkheden bij andere opleidingstrekkers, wordt het huidige pandemiescenario bijgestuurd. De bijsturingen gaan in vanaf maandag 24 mei en gelden tot het einde van het schooljaar. Onderwijsinstellingen kiezen zelf of ze de huidige organisatie van de lessen aanhouden of ze deze bijsturingen toepassen en vanaf wanneer. Onderwijsinstellingen zijn immers zelf het beste geplaatst om samen met hun preventieadviseur aan de hand van een lokale risicoanalyse de lokale situatie en de lokale noden in te schatten.

Groepsgrootte

De algemene beperking van 10 cursisten per klasgroep wordt opgeheven. Voor lessen die binnen doorgaan, geldt dat steeds een afstand van 1,5 m tussen de cursisten gegarandeerd moet zijn. Lessen die integraal buiten doorgaan, kunnen doorgaan volgens de criteria ‘buitenactiviteiten in georganiseerd verband’. Dus op dit moment maximaal met 25 cursisten.

Contactonderwijs

Er is niet langer een algemene capaciteitsbeperking per week per lesplaats. Cursussen die vlot in afstandsonderwijs kunnen worden georganiseerd, blijven doorgaan in afstandsonderwijs. De capaciteit van het contactonderwijs wordt beperkt door de groepsgrootte. In de leslokalen wordt 1,5 m afstand tussen de cursisten voorzien.

Zomeraanbod

Zomeraanbod is mogelijk zonder beperking in capaciteit voor het contactonderwijs. Bovenstaande beperking ivm groepsgrootte blijft van toepassing.

Proclamaties

Proclamaties kunnen worden georganiseerd volgens het kader voor veilige proclamaties op school.

 

Dankzij de switchgarantie was én ben je verzekerd!

Had je al een groepsles ingepland in 2020-2021 en kon die omwille van overmacht niet door gaan? Dan werd jouw opleiding verschoven naar een later lesmoment in 2021. In jouw agenda vind je de nieuwe lesdata terug.

Wanneer deze data niet passen voor jou, dan gaan we uiteraard op zoek naar een geschikte oplossing voor jou. Maak gebruik van onze switchgarantie en kies één van de onderstaande opties:

  • Switchen naar een ander lesmoment
  • Kiezen voor een andere locatie
  • Je inschrijvingsgeld overdragen aan een vriend of familielid
  • Een andere groepsopleiding volgen
  • Je opleiding volgen via Virtual classes
  • Switchen naar je opleiding via thuisstudie mits administratieve kost

Opgelet: Enkel optie 1 en 2 gelden voor cursisten die bij de inschrijving gebruik hebben gemaakt van de KMO-portefeuille.

Neem contact met ons op als je gebruik wenst te maken van de switchgarantie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0