Cursus kapper benjamin

Praktische info
  • Duur: 24 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 1640.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

cursus kapper kapster opleiding kappersschool

Opleiding tot kapper

Wil je leren XXX? Wil je starten als kapper of kapster in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding kapper-kapster van de De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van kapper snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding kapper/kapster aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je werken starten met een bijberoep of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag. Werk verzekerd!

Professionele opleiding kapper

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als kapper moet beheersen. Je start met enkele basisvaardigheden. Het wordt allemaal gedetailleerd behandeld.

Erkend beroep

Wil je starten met dit beroep en heb je nood aan een erkend diploma? De Schoonheidsschool biedt je de ideale oplossing. Zo krijg je op een professionele en snelle manier je officiële diploma’s in handen.

Voor wie is deze opleiding kapper bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kapper is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 24. Elke les duurt 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kapper 14/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Kapper 04/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Kapper 03/03/2018 Antwerpen 16u00 – 19u00
Kapper 03/03/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Kapper 06/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Kapper 10/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Kapper 03/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren zelfstandige kappers die deze technieken al jarenlang toepassen. Zij zullen graag hun opgedane kennis met je delen. Ze weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kapper / kapster kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele kapperswereld. Deze cursus kapper is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma

Praktisch examen tijdens de laatste les. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkende getuigschrift via de post naar huis gestuurd. Alle diploma’s voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1640.00 euro. Volg je de lessen aan de campus Hasselt? Dan geniet je een bijkomende korting van 10% op je inschrijvingsgeld. Je betaalt dan maar “>leslokalen en enkele praktijkmaterialen. Voor sommige opleidingsonderdelen heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit kan je aankopen via de studentenwinkel. Zonder materiaal kan je niet deelnemen aan de praktijklessen.

Betalen in termijnen

Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen. Het voorschot bedraagt dan slechts 490 euro. Gedurende de eerste vier maanden van je opleiding betaal je het verschil in schijven van 250 euro. Zo is deze opleiding voor iedereen toegankelijk.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

Je kan gebruik maken van de opleidingscheques of de KMO portefeuille, vermits onze school erkend is door de Vlaamse Gemeenschap. Dit betekent dat de Vlaamse Overheid een deel van jou opleiding mee betaalt (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan drie maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen hebben bovendien recht op de vroegboekkorting van 20%. Je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1476 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat leer je tijdens de opleiding kapper?