Nieuws

Cursus MAC PRO Class

Als beloning voor jullie harde werk en inzet tijdens de cursus Allround Visagie biedt de Schoonheidsschool jullie de kans om gratis deel te nemen aan de MAC-Class indien jullie geslaagd zijn voor de opleiding.

De professionele MAC medewerkers laten jullie tijdens deze 2 uur durende les kennis maken met het ontstaan, het beïnvloeden en research doen naar allerhande Trends. Verder leert zij jullie via enkele handige tips en tricks hoe je je make-up kit zo compact mogelijk houdt. Bovendien dompelt Elke jullie onder in het mixen en mengen van kleuren, het maken van eigen producten en nog zo veel meer! Je krijgt hier de kans om vragen te stellen aan een professional met jarenlange ervaring. Deze cursus is zeer praktijkgericht, het is NIET de bedoeling van MAC om producten te verkopen. Kortom een unieke les die een extra touch geeft aan jullie diploma en die je zeker niet mag missen!

De MAC-Classes zullen doorgaan in de MAC winkel in Antwerpen en Gent.

Wie zich wil inschrijven, kan een mailtje sturen naar info@schoonheidsschool.com

Opgelet: deze MAC-Class is enkel geldig voor de studenten van de Schoonheidsschool die geslaagd zijn voor Allround Visagie of studenten die minstens 12 lessen Allround Visagie hebben gevolgd.

Je kan deelnemen aan deze cursus binnen het jaar na het behalen van je diploma.