Cursus

Ieder mens heeft naast zijn of haar fysieke lichaam ook een energielichaam: het aura. Dit is een energieveld dat enkel waargenomen kan worden door middel van een speciale camera of iemand met een unieke sensitiviteit. Het is de uitstraling van hoe iemand zich voelt en welke ervaringen (positief en negatief) iemand heeft meegemaakt.

In dit energieveld bevinden zich ook de chakra’s. Dit zijn draaiende energiekolken die via het aura energie opnemen of afgeven aan de omgeving. De chakra’s houden ons fysiek, emotioneel en psychisch in balans. Trauma’s of slechte gebeurtenissen kunnen blokkades en/of zwakke plekken veroorzaken in het aura (waardoor de energie niet meer vrij kan stromen) en daardoor voor fysieke of mentale klachten zorgen.

Inclusief foto van je eigen Aura!

In deze opleiding leer je hoe je blokkades in het aura en de chakra’s kan herstellen, openen en reinigen om op die manier de energiestromen weer te activeren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dit doe je door middel van verschillende methodes, zoals bijvoorbeeld Healing, Chakra Therapie en Magnetiseren. Door deze technieken op een professionele manier toe te passen, kan je fysieke en mentale problemen bij jezelf en anderen verlichten en zorgen voor een betere balans, innerlijke rust en meer levenskracht.

Tijdens de lessen worden er met een speciale Aura-camera foto's van het aura van de cursisten gemaakt, zodat deze daarna geanalyseerd en geheald kunnen worden. Na afloop van de opleiding zal je eigen aura dus ook weer volledig in balans zijn! 

 

Lessenverloop

De opleiding Chakra- en Aura Healing bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 3 uren en gaat steeds door op dezelfde weekdag dat de lessenreeks gestart is. In het overzicht met de startdata van de opleiding Chakra- en Aura Healing vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 249.00 euro. Dit bedrag omvat het cursusmateriaal, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Examen en diploma

Op het einde van je opleiding leg je een examen af. Dit examen zal bestaan uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Je legt het theoretische deel van het examen af tijdens de laatste les.

Je legt het praktisch gedeelte van het examen af tijdens je lessen.

Wanneer je voor beide onderdelen minstens 60% behaalt, ben je geslaagd voor het examen. Je ontvangt dan het erkend diploma Chakra- en Aura Healing. Hiermee kan je als zelfstandige starten als je ook in het bezit bent van een diploma bedrijfsbeheer of je kan er mee aan de slag als werknemer.

Benodigdheden

Voor deze opleiding hoef je zelf geen extra materiaal aan te kopen.

Praktische info

249.00 euro

 • All-in cursusgeld
 • Erkend diploma
 • Duur: 3 lessen
 • Voor iedereen

Inschrijven

Het programma kort samengevat:

 • Doorgronden van het aura en de chakra’s: welke invloed hebben ze op ons lichaam?
 • Jezelf en anderen evalueren: wat zijn je doelen en wat werkt verrijkend?
 • De chakra's en het aura weer in balans brengen en de energiebanen vrijmaken
 • Chakra- en Aurahealing in de praktijk: professionele technieken toepassen

Wat je zal kunnen:

 • De verschillende chakra's? Jij kent ze én kan die kennis toepassen bij een behandeling
 • Een probleem bij je cliënt kunnen ontdekken en nauwkeurig kunnen bepalen bij welke chakra het misloopt
 • De chakra's en het aura weer helemaal in balans kunnen brengen met professionele technieken. Je bezorgt je cliënten meer innerlijke rust en levenskracht!
 • Je kan blokkades in de energiestroom van mensen opheffen en hun levensenergie weer ongestoord laten stromen.

Ben je benieuwd hoe de lessen zullen verlopen? Het filmpje hieronder geeft je een duidelijk beeld van het lessenverloop. De groepen worden zo samengesteld dat iedereen op een aangename manier de lessen kan volgen en voldoende begeleiding krijgt van de docent.

 

Wanneer start de volgende opleiding Chakra- en Aura Healing?

Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Chakra- en Aura Healing inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Maak het ... jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarin je interesse hebt een overzicht van de startdata, locaties en lesuren. Als er nieuwe cursussen worden ingepland, worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast, superhandig dus.

Kan ik betalen met opleidingscheques?

Dat hangt ervan af. Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding.

Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?

Je kan op verschillende manieren korting genieten. Er is een vroegboekkorting als je minstens drie maanden voor start van je cursus inschrijft en betaalt. Met de KMO-portefeuille voor zelfstandige ondernemers betaalt de overheid een deel van jouw opleiding. Wil je alle mogelijkheden zien? ...Die vind je hier. Ook als je niet voor een korting in aanmerking komt, zal je merken dat onze school een vergelijkbare of hogere kwaliteit biedt dan andere opleidingsverstrekkers, aan een scherpere prijs. Dit heeft te maken met de grootte van onze organisatie en goede samenwerkingsverbanden met onze docenten.

Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Chakra- en Aura Healing waarvoor ik me heb ingeschreven?

Nadat we jouw betaling intern hebben verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Chakra- en Aura Healing. Indien je je meer dan twee weken voor de start van een opleiding hebt ingeschreven, krijg je hiervan nog een reminder. Maak het jezelf gemakk ...elijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven alle praktische informatie (zoals de uren waarop je verwacht wordt, het lokaal, wat je nodig hebt enz.). Er staat zelfs een heuse agenda op! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Dus check deze pagina regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?

Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.

Waar en wanneer leg ik examen af?

De laatste les leg je een examen af van jouw cursus Chakra- en Aura Healing. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post thuis gestuurd. Met dit diploma ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt als werknemer. Wanneer je als zelfstandige ...in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer.

Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Chakra- en Aura Healing?

Voor deze opleiding hoef je zelf geen extra materiaal aan te kopen.
Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel, je ziet er voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven een lijstje met de materialen die je nodig hebt .... Als de docent iets zou willen wijzigen worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus regelmatig opnieuw tot voor de start van je cursus, ze werkt ook op je smartphone!

LesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Chakra- en Aura HealingWoe10/01/201824/01/2018Hasselt18u30 - 21u30
Chakra- en Aura HealingDon25/01/201808/02/2018Antwerpen18u30 - 21u30
Chakra- en Aura HealingDon22/02/201808/03/2018Gent18u30 - 21u30