Opleiding Account manager

Praktische info
  • Duur: 8 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 396.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja


Schrijf je in

cursus account manager account manager, cursus account manager, opleiding account manager, account manager antwerpen, account manager gent, account manager hasselt, groepslessen account manager, avondonderwijs account manager, account manager volwassenenonderwijs, accountmanager, accountmanagement, account manager, account management verkoper, sales manager, vertegenwoordiger, verkooptechnieken, verkoop, sales, commerciële vaardigheden, acquisitie, opleiding vertegenwoordiger

cursus account manager opleiding account manager verkoop

Word account manager in 8 weken

Een dienst of product mag nog zo goed zijn, het komt er op aan de kwaliteiten ook bekend te maken en ervoor te zorgen dat er voldoende klanten zijn. Hiervoor bestaan tal van technieken. Het beroep van account manager is dan ook heel boeiend. Je komt in aanraking met verschillende mensen, je realiseert mee het omzetcijfer van je bedrijf, het geeft voldoening als je nieuwe klanten vindt enzovoort. Het is zeker niet zo dat je het verkopen in de vingers moet hebben. Dat helpt, maar het is vooral belangrijk de technieken goed te beheersen.

Als account manager heb je oog voor de commerciële aspecten van de organisatie of onderneming waarvoor je werkt. Het gaat om een vakgebied waarbij veel aspecten komen kijken, zoals marktkennis, productinformatie, communicatie, verkoopstrategie enzovoort. Wil jij alle verkooptechnieken ook aanleren? Kies dan nu voor de unieke opleiding vertegenwoordiger! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van account manager snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding vertegenwoordiger is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als account manager. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als account manager of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding vertegenwoordiger verzekerd van werk!

Professionele opleiding account manager

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als account manager moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van account manager aan.

Voor wie is deze opleiding account manager bedoeld?

Deze opleiding is perfect voor wie een commerciële loopbaan ambieert of al in het vak actief is en zijn kennis wil bijspijkeren. De opleiding is erg veelzijdig. Deze cursus is dan ook geschikt voor consultants, specialisten in schoonheid of wellness, adviseurs, … met een eigen zaak die graag hun diensten beter willen verkopen. Mond-tot-mondreclame is prima en heel belangrijk, maar geregeld is het ook nodig om een verkoopactie te organiseren.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding vertegenwoordiger is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma account manager binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding vertegenwoordiger wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Accountmanagement 19/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 04/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 05/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 07/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Accountmanagement 20/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Accountmanagement 16/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Accountmanagement 17/04/2018 Turnhout 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques vertegenwoordiger

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige account manager die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot account manager kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van verkoop. Deze cursus account manager is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma account manager

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder een filmpje over onze opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding account manager?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding account manager?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus account manager?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Mieke B. (Schelle)

Ik heb de lessen verkooptechnieken kunnen volgen via mijn werk. Al de nieuwe werknemers krijgen hiertoe de kans. Het bedrijf heeft zeer goede ervaringen met de school.

Els L. (Ekeren)

De handige praktijktips heb ik al vaak kunnen toepassen. Hierdoor zijn mijn verkoopcijfers aanzienlijk gestegen. Dat uit zich natuurlijk in mijn loon. De cursus heeft mij dus al heel wat geld opgebracht.

Hans G. (De Pinte)

Via deze weg wil ik mijn docent nog eens bedanken. Ze heeft onze groep echt heel goed begeleid. De tips en voorbeelden die we in de lessen kregen, ga ik zeker in mijn werk kunnen toepassen.

Femke V.K. (Zundert, Nederland)

De cursus account manager is een echte aanrader. Vooral de lessen over prospectie waren voor mij heel interessant. Nu weet ik precies hoe ik te werk moet gaan als ik nieuwe prospecten wil benaderen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Anti-cyclisch ondernemen

Anti-cyclisch ondernemen

Veel mensen wachten met het opstarten van een eigen zaak door de huidige economische situatie. Ze stellen hun droom uit …

Page 1 of 512345»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool