Cursus Acrylnagels

Praktische info

Schrijf je in

 cursus acrylnagels opleiding acrylnagels, cursus acrylnagels, avondschool acrylnagels gent, nagelopleiding, acrylnagels, opleiding acrylnagels antwerpen, opleiding acrylnagels gent, cursus acrylnagels antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste, nagelstylist, handen, nagels, kunstnagels, klanten, hoofdberoep, bijberoep, nagelstyling, hygiëne, manicure, acrylnagels, probleemnagels, manicure, klantgerichte, commerciële, nagelstudio, nailart opleiding acrylnagels

 cursus acrylnagels opleiding nagelstylist acrylnagels acrylnagels plaatsen

Acrylnagels in 10 weken

Wil je graag leren hoe je acrylnagels moet aanbrengen?

Wil je starten als nagelstylist acrylnagels in hoofd- of bijberoep en wil je je creativiteit de vrije loop laten door unieke nailart te creëren?

Kies dan nu voor deze unieke opleiding van De Schoonheidsschool! De opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van nagelstyliste met specialisatie in acrylnagels snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding acrylnagels aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als nagelstylist acrylnagels of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding verzekerd van werk!

Professionele opleiding acrylnagels

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als nagelstylist acrylnagels moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden.

Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van nagelstylist acrylnagels aan. Tijdens de opleiding kom je alles te weten over de juiste mengverhouding tussen liquid en poeder, zodat de nagels lang en goed blijven zitten. Het aanbrengen van acrylnagels vergt een zekere finesse om een mooi resultaat te verkrijgen.

Het is een kunst op zich!

Voor wie is deze opleiding acrylnagels bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding acrylnagels is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma nagelstylist acrylnagels binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 4 uren.

Gedurende de lessen leer je de klassieke en elegante French manicure zetten, leer je hoe je door middel van de pinch techniek een aparte vorm aan de nagel geeft en verzorg je de nagel door een minutieuze afwerking. Voor klanten met broze nagels of mensen die graag van hun gewoonte om te nagelbijten af zouden willen, is dit de perfecte oplossing.

Omdat de acrylnagel meegroeit met de echte nagel, moet er om de paar weken een nieuwe afspraak worden gemaakt om de acrylnagels bij te werken. Het spreekt dus voor zich dat als je gespecialiseerd bent in het aanbrengen van acrylnagels en je uitstekend werk biedt, je klanten ook jarenlang zullen blijven terugkomen. En omdat verzorgde handen een echte troef zijn in het leven, zullen mensen je goede werk ook complimenteren en je aanbevelen bij anderen. Zo bouw je je eigen klantenbestand uit en garandeert het je een mond aan mond reclame die je weer nieuwe klanten zal bezorgen. Jouw werk is dus je persoonlijke reclamebordje!

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding acrylnagels wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen. Zo leer je op een persoonlijke en directe manier werken met klanten en krijg je de kennis in de praktijk aangeleerd!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Acrylnagels 11/02/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Acrylnagels 22/04/2018 Gent 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques acrylnagels plaatsen

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Acrylnagels werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige nagelstylist acrylnagels die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot nagelstylist acrylnagels kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus acrylnagels is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma acrylnagels

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 565.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 56.5 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 508.5.

avondschool acrylnagels cursus nagelstylist acrylnagels opleiding acrylnagels plaatsen

cursus acrylnagels opleiding acrylnagels, cursus acrylnagels, avondschool acrylnagels gent, nagelopleiding, acrylnagels, opleiding acrylnagels antwerpen, opleiding acrylnagels gent, cursus acrylnagels antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste, nagelstylist, handen, nagels, kunstnagels, klanten, hoofdberoep, bijberoep, nagelstyling, hygiëne, manicure, acrylnagels, probleemnagels, manicure, klantgerichte, commerciële, nagelstudio, nailart opleiding acrylnagels

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

gelnagels

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding acrylnagels?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding acrylnagels?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Acrylnagels?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Nagelstyling?

allround nagestyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Sarah G. (Vremde)

Nooit gedacht dat ik met acrylnagels zo veel dingen kon doen!

Greet V. (Oostende)

Vanaf nu kan ik zelf professioneel acrylnagels zetten!

Maaike J. (Leopoldsburg)

De cursus acrylnagels was heel boeiend en de docente legde alles heel duidelijk uit. Echt een aanrader!

Jessy W. (Brecht)

Nu kan ik bij mijn klanten ook acrylnagels zetten!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool