Opleiding Allround Visagie (Spoedcursus)

Praktische info
  • Duur: 9 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 1140.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Nee

Schrijf je in

 cursus allround visagie (spoedcursus) cursus visagie, cursus visagist, cursus schminken, cursus make up, opleiding visagie, opleiding visagist, opleiding visagiste, opleiding schminken, opleiding make up, avondschool visagie, Cursus, Allround, Visagist, make-up artist, opleiding, visagie, media, modewereld, make-up, technieken, kleur, schaduwspel, camouflagetechnieken, hedendaagse, retro, bruidsmake-up, catwalk, foto, film, oogschaduw, liquid, eyeliner, lippen, mannen, smokey eyes, portfolio opleiding allround make-up artist

 cursus allround visagie (spoedcursus) opleiding allround visagist schminken

Wil je leren maquilleren? Wil je starten als allround visagist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding allround make-up artist van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround visagist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding allround make-up artist aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als allround visagist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als allround visagist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround make-up artist verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround visagie (spoedcursus)

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround visagist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van allround visagist aan.

Voor wie is deze opleiding allround visagie (spoedcursus) bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround make-up artist is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround visagist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 9 lessen van 8 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround make-up artist wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques schminken

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je extra materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Allround Nagelstyling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround visagist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround visagist kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround visagie (spoedcursus) is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround visagie (spoedcursus)

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 1140.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 114 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 1026.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround visagie (spoedcursus)?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround visagie (spoedcursus)?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Allround Nagelstyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Martine F. (Alken)

Na mijn positieve ervaringen tijdens deze cursus heb ik besloten om me nog meer te verdiepen in de fashion wereld. Ik zal dus met groot genoegen mezelf terug inschrijven voor andere opleidingen.

Anne-Marie V.C. (Den Haag)

Het leukste aan de opleiding vond ik de stages. Zo kreeg ik een goed beeld van het echte werk!

Joyce D.M. (Neerpelt)

Ik vond de cursus geweldig! Elke vraag die ik had werd goed uitgelegd. Ik heb ondertussen ook al enkele opdrachten gekregen dankzij mijn stage!

Kristine V.M. (Zelzate)

Fashion en style zijn mijn leven! Als freelance make-up artiste startte ik als bijberoeper nadat ik de cursus Allround Make-up Artist volgde aan De Schoonheidsschool. Nu twee jaren later volg ik nog steeds vervolgopleidingen en ben ik bijna klaar om zelfstandige in hoofdberoep te worden.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool