Basis boekhouden

Praktische info
  • Duur: 10 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 540.00 euro
  • Opleidingscheques:
  • KMO-portefeuille: Ja

Schrijf je in

cursus basis boekhouden basis boekhouden, boekhouder, medewerker boekhouding cursus, boekhoudkantoor, boekhouden, cursus boekhouden, opleiding boekhouden, boekhouden antwerpen, boekhouden gent, boekhouden hasselt, groepslessen boekhouden, avondonderwijs boekhouden, boekhouden volwassenenonderwijs opleiding boekhouden

cursus basis boekhouden opleiding medewerker boekhoudkantoor boekhouding

Word medewerker boekhoudkantoor in 10 weken

Een goede medewerker op de boekhoudafdeling is een onmisbare schakel in elk bedrijf. Een succesvolle onderneming valt of staat immers met een goede boekhouding! Deze groepscursus geeft je een duidelijk inzicht in de boeiende en uitdagende wereld van het boekhouden. Werk je graag met cijfers en wil je graag inkomsten en uitgaven op een verstandige wijze leren beheren? Zou je graag facturen en bankdocumenten leren verwerken? Dan is deze opleiding ideaal voor jou. Na het volgen van deze cursus ligt er een mooie toekomst vol carrièremogelijkheden en nieuwe kansen voor je open! Deze opleiding is geschikt voor al wie in een boekhoudkantoor wil gaan werken.

Beroep met toekomst

Als medewerker op de boekhoudafdeling zorg je ervoor dat alles op een wettelijke en professionele manier geregistreerd wordt en tegelijkertijd ben je een cruciale factor bij het maken van winst. De gegevens die je aanlevert zijn van onschatbare waarde voor het management. Op basis daarvan worden immers belangrijke beslissingen voor de toekomst genomen!

De opleiding boekhouden is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als medewerker boekhoudkantoor. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als medewerker boekhoudkantoor of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding boekhouden verzekerd van werk!

Professionele opleiding basis boekhouden

In deze uitgebreide cursus worden alle aspecten van het boekhouden helder uiteengezet. Je start met de basis van de boekhoudtechniek. Je docent legt je alles over de balans, de resultatenrekening, het Minimum Algemeen Rekeningstelsel en het journaal/grootboek. Daarna krijg je de verschillende facturen onder de knie. Aankoopfactuur, verkoopfactuur en de maatstaf van heffing, … Voor jou hebben ze na deze groepscursus geen geheimen meer!

Boekhoudige verwerking

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als medewerker boekhoudkantoor moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van medewerker boekhoudkantoor aan.

Voor wie is deze opleiding basis boekhouden bedoeld?

Om de cursus te starten heb je geen specifieke juridische of boekhoudkundige voorkennis nodig. Je interesse en inzet volstaan om de basisbeginselen van het boekhouden onder de knie te krijgen. Bovendien is deze opleiding erg op de praktijk gericht, zodat je meteen aan de slag kan! De opleiding boekhouden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma medewerker boekhoudkantoor binnen twee maand. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding boekhouden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques boekhouden

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige medewerker boekhoudkantoor die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot basis boekhouden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van boekhouding. Deze cursus basis boekhouden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma basis boekhouden

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 540.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 54 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 486 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding basis boekhouden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding basis boekhouden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus basis boekhouden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jitse V.E. (Leuven)

De docent had de lessenreeks heel logisch opgesteld. Ook studenten zonder voorkennis konden zo gemakkelijk volgen. Bedankt voor de duidelijke uitleg en de leerrijke tips.

Stef K. (Roasendaal, Nederland)

Binnenkort kan ik promotie maken op mijn werk. Daarvoor moet ik over een zekere kennis van boekhouden beschikken. Ik ben er van overtuigd dat de groepslessen die ik gevolgd heb, hiervoor de ideale manier zijn.

Arne D. (Sleidinge)

Wij hebben de lessen gevolgd in het centrum van Antwerpen. De verbinding met het openbaar vervoer was dan ook heel vlot. Prima ligging van de school!

Fien N. (Bekkevoort)

De spoedcursus bedrijfsbeheer had ik al gevolgd. Omdat ik me toch nog wilde versterken op het vlak van boekhouden, ben ik deze opleiding ook nog gaan volgen. Nu kan ik voortaan zelf de boekhouding van mijn kledingwinkel doen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Anti-cyclisch ondernemen

Anti-cyclisch ondernemen

Veel mensen wachten met het opstarten van een eigen zaak door de huidige economische situatie. Ze stellen hun droom uit …

Page 1 of 41234»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool