Opleiding Specialisatie Massagetechnieken

Praktische info

Schrijf je in

 cursus specialisatie massagetechnieken opleiding masseur, opleiding massagetchniek, opleiding massages, verschillende massages leren, ayurvedische massage cursus, opleiding hotstone massage, bamboemassage opleiding, cursus tachyonmassage, kruidenstempelmassage, indische massage, massagecursus, cursus bamboemassage, opleiding tachyonmassage, opleiding kruidenstempelmassage, avondschool massage, avondschool massagetechnieken, cursus massagetechnieken, hotstone massage opleiding gespecialiseerd masseur

 cursus specialisatie massagetechnieken opleiding specialist massagetechnieken verschillende massagetechnieken

Wil je leren masseren op verschillende manieren? Wil je je behandeling kunnen aanpassen aan de noden van je klant en wil je starten als specialist massagetechnieken in hoofd- of bijberoep, in een wellness of je eigen praktijk? Kies dan nu voor de unieke opleiding gespecialiseerd masseur van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is uiterst geschikt voor al wie reeds een voorkennis heeft van de basistechnieken van lichaamsmassage en graag het succesvolle beroep van massagespecialist snel in de vingers wil krijgen.

Massage heeft vele voordelen: van verjongingskuur, tot ontspanningsritueel en zelfs het verlichten van aandoeningen en pijn. Talrijke redenen om als specialist zo veel mogelijk verschillende massagetechnieken onder de knie te krijgen. Tijdens deze opleiding kom je alles te weten over 6 zeer populaire massagetechnieken en krijg je alles op een heel praktijkgerichte en persoonlijke manier aangeleerd. Zo heb je alle begeleiding om net als je docent zelf massagespecialist te worden.

Je leert in deze opleiding alles over de Ayurvedische massage en de Indische massage die beide gebruik maken van aromatische oliën; je leert masseren door gebruik te maken van hotstones die een heerlijke warmte verspreiden door het lichaam, maar ook bamboemassage komt aan bod, waarbij er extra druk gezet kan worden op gespannen lichaamsdelen en de geneeskrachtige werking van de kruidenstempelmassage kent na deze cursus geen geheimen meer voor jou. Bovendien staat de tachyonmassage bekend als verjongingskuur waarna lichaam en geest weer volledig in balans zijn. Al deze technieken worden je grondig en correct aangeleerd zodat je na het vervolledigen van deze opleiding specialisatie massagetechnieken zelf aan de slag kan als professioneel masseur.

Beroep met toekomst

De opleiding gespecialiseerd masseur aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als specialist massagetechnieken. Naast de achtergrond van de aangeleerde massages en alle belangrijke massagetechnieken, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist massagetechnieken of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil in een wellness of schoonheidsinstituut. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding gespecialiseerd masseur verzekerd van werk!

Professionele opleiding specialisatie massagetechnieken

Tijdens de lessen maak je kennis met alle gespecialiseerde technieken die je als massagespecialist moet beheersen. Op een praktijkgerichte manier leer je per module stap voor stap de verschillende methodes om een massage uit te voeren, gelinkt aan de werking en het uiteindelijke resultaat van je werk: ontspanning, ontgifting, verlichting, verjonging,… Binnenkort ben je zelf gespecialiseerd in 6 massagetechnieken!

Voor wie is deze opleiding specialisatie massagetechnieken bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die al enige kennis heeft van basis massagetechnieken. De opleiding gespecialiseerd masseur is daarnaast ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma specialist massagetechnieken binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 7 lessen van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding gespecialiseerd masseur wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen met de verschillende technieken.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques verschillende massagetechnieken

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding specialisatie massagetechnieken werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist massagetechnieken die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot specialist massagetechnieken kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus specialisatie massagetechnieken is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma specialisatie massagetechnieken

Tijdens deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van de volledige opleiding ontvang je een diploma dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 800.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 80 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 720.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding specialisatie massagetechnieken?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding specialisatie massagetechnieken?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding specialisatie massagetechnieken?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Melanie3

Docente in de kijker: Melanie Eloy

Het succes van het De Schoonheidsschool is voor een groot deel de verdienste van ons fantastisch docentenkorps. Zij vormen een …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool