Cursus Make-Up voor de Zakenvrouw

Deze opleiding is niet meer beschikbaar. Neem een kijkje tussen ons cursusaanbod Visagie en je vindt ongetwijfeld de opleiding die het best bij jou past!

Praktische info

Schrijf je in

cursus dagelijkse make-up voor de zakenvrouw  opleiding dagelijkse maquillage voor de zakenvrouw

Leer alles over dagelijkse make-up van de zakenvrouw op 1 dag

Bij een professionele uitstraling horen de juiste kleding en look. Een verzorgd uiterlijk is van groot belang. Zo straal je zelfvertrouwen en vakkundigheid uit. Belangrijk is om er de hele dag goed uit te zien. Vermoeide trekjes na een avond doorwerken of een feestje kan je camoufleren. Het is bijzonder handig om als zakenvrouw snel je make-up te kunnen aanbrengen en bijwerken.

Wil je leren hoe je je als zakenvrouw goed kan opmaken? Vind je een verzorgd uiterlijk belangrijk? Zou je graag snel en efficiënt je look willen bijwerken? Kies dan nu voor de unieke opleiding dagelijkse maquillage voor de zakenvrouw van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie snel wil leren hoe je een gepaste zakelijke look kan creëren.

Professionele opleiding dagelijkse make-up voor de zakenvrouw

In deze workshop leer je tal van tips. De juiste keuze van kleuren en combinaties kunnen wonderen doen. Je mag er best heel vrouwelijk uitzien, maar tegelijk mag het de aandacht niet afleiden. Dat kan immers als storend worden ervaren.

De opleiding duurt één dag (7 lesuren) en is zeer praktijkgericht. Na een introductie van het werkmateriaal ga je onmiddellijk zelf aan de slag. Je leert hoe je jezelf snel en efficiënt een zelfzekere en professionele look aanmeet. Met minimale inspanningen verkrijg je een optimaal effect! Je leert een snelle, praktische make-up aanbrengen voor ‘s ochtends en een wat uitgebreidere make-up voor ‘s avonds. Je komt te weten hoe je de juiste accenten legt en krijgt verschillende camouflagetechnieken onder de knie. Met foundation, blush en oogmake-up tover je een geloofwaardige uitstraling op het gezicht!

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Iedereen met interesse in de beautywereld is welkom, er is geen voorkennis vereist. De cursus is ideaal voor zakenvrouwen die snel willen leren hoe ze zichzelf een gepaste make-up kunnen geven. Je leert namelijk de kneepjes van het van in 1 lesdag van 7 uren. Ook visagisten die graag hun vakgebied uitbreiden, kunnen bij deze opleiding terecht.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding dagelijkse maquillage voor de zakenvrouw wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen. Je oefent alle technieken op jezelf, zodat je na de cursus onmiddellijk aan de slag kan! De ervaren docente geeft je persoonlijke tips. Ze brengt je bij welke kleuren het beste bij jou passen en welke producten je moet gebruiken.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques dagelijkse maquillage voor de zakenvrouw

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding dagelijkse make-up voor de zakenvrouw werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige visagiste die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot dagelijkse make-up voor de zakenvrouw kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus dagelijkse make-up voor de zakenvrouw is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma dagelijkse make-up voor de zakenvrouw

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze visagieopleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 150.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 15 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 135 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding dagelijkse make-up voor de zakenvrouw?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding dagelijkse make-up voor de zakenvrouw?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus dagelijkse make-up voor de zakenvrouw?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Natascha A. (Zwevegem)

Ik heb omwille van mijn drukke carière weinig tijd om me op te maken. Bovendien wil ik er niet te tuttig uitzien, maar vooral een zakelijke look hebben. Voor mij was deze cursus ideaal omdat de docente gepersonaliseerd advies gaf dat ik onmiddellijk bij mezelf kon toepassen.

Pascale M. (Houthulst)

Alle basis make-up tips op een duidelijke manier uitgelegd in de cursus en door de docent. Nu kan ik me perfect opmaken om naar mijn werk te gaan!

Monica G. (Opwijk)

Je merkte echt dat de docent een ruime ervaring had binnen haar vakgebied. Ze vatte alles heel mooi samen en vertelde ook steeds waarom ze iets op een bepaalde manier deed. Ideaal voor mij.

Annie S. (Beerse)

Heel leuke opleiding. In één dag leer je alles wat je moet kennen. Ik ben blij dat ik heb meegedaan.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool