Cursus Energetisch Consulent

Deze cursus werd hervormd tot de gloednieuwe en praktijkgerichte opleiding Energetisch Therapeut. Klik hier voor alle info!

Praktische info

Schrijf je in

cursus energetisch consulent  opleiding energetisch adviseur

cursus energetisch consulent opleiding energetisch consulent healing van de levenskracht

Leer balans brengen als energetisch consulent in 8 weken

Steeds meer mensen gaan op zoek naar alternatieve gezondheidszorg. Als energetisch consulent ga je op zoek naar blokkades die een verminderd energiegehalte veroorzaken. Je bekijkt alle facetten van de mens als één geheel. Je kan dus perfect mensen bijstaan die kampen met lichamelijke problemen en die op zoek zijn naar een oplossing. Er ligt een grote markt voor je open!

Vind je het belangrijk te streven naar een goed evenwicht tussen ratio, gevoelens, een gezonde fysiek enzovoort? Besef je dat alle aspecten van het menselijk leven samenhoren en wil je je hierin verdiepen? Wil je leren werken met energieën en chakra’s om mensen hun energiesysteem weer in balans te brengen? Kies dan nu voor de unieke opleiding energetisch adviseur van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van energetisch consulent snel in de vingers wil krijgen.

Alles houdt verband met elkaar. Een probleem kan immers ook een impact hebben op onderliggende aspecten. Stress kan bijvoorbeeld slaapstoornissen veroorzaken, maar het kan ook tot piekeren leiden waaruit dan weer sombere gevoelens voortvloeien. Of wie jarenlang te hard werkte, kan plots met een burn out worden geconfronteerd. Dankzij deze boeiende opleiding weet je hoe je klanten kan helpen om weer gezond en gelukkig te worden.

Beroep met toekomst

De opleiding energetisch adviseur aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als energetisch consulent. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als energetisch consulent of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding energetisch adviseur verzekerd van werk!

Professionele opleiding energetisch consulent

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als energetisch consulent moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van energetisch consulent aan. Je oefent de verschillende behandelingstechnieken op je medestudenten. Zo ervaar je de therapieën zowel vanuit het standpunt van de gever als uit dat van de ontvanger. Je leert klantgericht werken en je wordt perfect voorbereid om een carrière als energetisch consulent te starten.

Voor wie is deze opleiding energetisch consulent bedoeld?

Aura- en chakratherapie of healing spreken jou aan? Dan is de cursus energetisch consulent meer dan zeker een aanrader. De cursus gaat uitgebreid in op energiebanen, aura’s en chakra’s. Je leert alles over de invloed van energie op ons lichaam en je ontdekt hoe je klanten kan helpen om hun energieën terug in balans te brengen.

De opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding energetisch adviseur is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma energetisch consulent binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Wil je toch sneller je diploma halen? Dan kan je terecht bij onze spoedcursus energetisch consulent. In slechts vier weken behaal je je officiële diploma en kan je aan de slag! Meer informatie over deze cursus vind je op deze link: spoedcursus energetisch consulent

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding energetisch adviseur wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques energetisch adviseur

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige energetisch consulent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.Deze cursus energetisch consulent is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma energetisch consulent

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 440.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 44 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 396.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding energetisch consulent?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding energetisch consulent?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus energetisch consulent?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Alternatief Therapeut?

energetisch consulent

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Niels U. (Begijnendijk)

Deze opleiding was mijn kennismaking met De Schoonheidsschool. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel tevreden over was. De locatie, de informele, maar niet te losse sfeer, het goed verzorgde materiaal, de deskundigheid van de docent, ...

Dominique O. (Huldenberg)

In mijn vrije tijd was ik al even bezig met deze hobby. Met deze opleiding heb ik nog veel meer bijgeleerd, uit het boek en van de lerares.

Michèle I. (Oudenburg)

De docent voor deze cursus was steeds even enthousiast waardoor ik er elke keer weer naar uitkeek om naar de lessen te gaan. Ondertussen heb ik al enkele mensen kunnen helpen om terug meer in balans te komen.

Quinten C. (Haarlem)

Werken met energieën heeft me altijd al geboeid. Louter door het doorgeven van energie kan ik bij mijn klanten blokkades opheffen. De docente heeft zelf een praktijk en heeft me veel inzichten gegeven in hoe zij het aanpakt bij haar patienten.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool